Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van itt rajtam kívül antialkoh...

Van itt rajtam kívül antialkoholista aki SOSEM iszik, és nem is dohányzik soha? 23/L

Figyelt kérdés
kérem hogy csak azok írjanak akikre a fenti állítás maradéktalanul igaz. aki "csak néha" vagy "csak alkalomkor" az már nem tartozik a kérdésem kategóriájába.
2011. nov. 12. 01:05
1 2 3
 11/26 mountain válasza:
100%

Mondhatjuk hogy absztinens (anti alkoholista) vagyok, és nem dohányzom.

Az utóbbit megpróbáltam már nem is egyszer,de olyan szarul lettem mindig pár slukk után,mit a fene.

Rá kellett jönnöm,hogy nem tudok dohányozni,szerencsére!

Ráadásul szerintem az olyan,mintha a nyitott ablakon dobálnám ki a pénzt.

Kiszámolták,hogy ha egy dohányos félre rakná azt a lóvét,amit 20-év alatt bagóra költ,akkor valami irgalmatlan összegek jönnének ki.

Állítólag házat lehetne venni belőle.

Eszméletlen!

2011. nov. 12. 15:06
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam se inni, se cigizni, de ha igaz, amit az előző írt, hogy a cigire költött pénzből házat lehetne venni, akkor miért van mégis annyi szegény ember, aki soha életében nem cigizett?
2011. nov. 12. 17:00
 13/26 anonim ***** válasza:

Házat azért tényleg nem, de sokat félre lehetne tenni.

Egy doboz cigi olyan 800 Ft lehet, nem tudom pontosan, nem dohányzom, ha valaki fél csomaggal szív el naponta, akkor 30 év alatt az 4 380 000.

Egy dohányzó pár esetében ez már eléri a 9 millát, ha a kamatokat is hozzávesszük.

Egy kislakás ára Bp.-en.

Vagy beutazhatnák a világot ennyi pénzből.

2011. nov. 12. 17:07
 14/26 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, örülök hogy nem vagyok egyedül..

bárcsak több ilyen ember lenne mint ti, imádnám a világot :$

2011. nov. 12. 17:18
 15/26 anonim ***** válasza:

szia! bár szoktam inni alkoholt, de egyáltalán nem sokat, egyszer sem voltam olyan állapotban, hogy ne tudtam volna magamról. így érzem helyesnek, mert szerintem az sem jó, ha az ember alapból elvet valamit.

mindennek az alapja és megoldása a mérték. ha az ember nem lépi át a saját korlátait, akkor semmi baj nincs.

a cigivel kapcsolatban szerencsésnek érzem magam... nyár elején 1 partiban elszívtam életem első és ezidáig egyetlen szálát - és teljesen semleges érzés volt. se jó, se rossz, nem kívántam meg máskor, azóta sem. tapasztalom, hogy a közhiedelemmel ellentétben léteznek partidohányosok, akik nem függők, csak 1x-1x társaság kedvéért elszívnak egy szált - de nem szoknak rá. van pár ilyen ember a barátaim körében, ez náluk max. hav 2 szálat jelent, egyikőjük sem szokott rá a rendszeres dohányzásra.

2011. nov. 12. 19:18
 16/26 anonim ***** válasza:

Én eddig sose ittam egy korty alkoholt se, és sose cigiztem. És nem is szeretnék.:) Aki elfogadja az elfogadja, aki nem az így járt.

18/F :)

2011. nov. 22. 21:48
 17/26 anonim ***** válasza:

Egyszer próbáltam ki a cigit,olyan 12 évesen,de elég is volt.

Alkoholt meg jó ha 3-4szer ittam életemben.

De már vagy 5-6 éve tuti nem.

Ellenkezik az egészségcentrikus világnézetemmel.

Bár liberális felfogású vagyok,mielőtt még azt hinnék,hogy a konzervatív emberek antialkoholisták.

26/F

2014. okt. 18. 06:16
 18/26 anonim ***** válasza:

Olyan biztos nagyon kevés van,aki ki sem próbálta.

De én pénzt sem adnék ilyesmiért:D

Apám szerint "ciki",ha jönnek vendégek és nincs mivel megkínálni őket.

Hogyne lenne.

Van ásványvíz,üditő,gyümölcslé.

Az én költségemre ne igyon senki alkoholt,meg ha már én sem iszok,nem fogok más kedvéért venni.

Ez kb olyan,mintha egy vegetáriánus vacsoravendégeket várna és húst szolgálna fel:D

2014. okt. 18. 06:21
 19/26 anonim válasza:

Én soha életemben nem kóstoltam meg az italt és nem próbáltam ki a cigarettát sem. Még az érettségi szalagavatón, az érettségi banketten, sőt a technikumi vizsga után sem ittam, még pezsgővel sem koccintottam (hozzátenném, hogy egyedül voltam aki nem koccintott, de én mégis büszke vagyok erre). Sokszor kínáltak már, de sosem fogadtam el, elítélem az italt! Lehet ital és cigaretta nélkül is élni, nekem egyik sem hiányzik.

A kollégáim a munkahelyemen már annál többet isznak. Egyszer volt, hogy töltöttek nekem is, noha tudják, hogy nem iszom. Az lett a sorsa, hogy kiöntöttem a lefolyóba (aztán jó alapos pohármosás következett). Persze utána azon veszekedtek, hogy kiöntöttem a drága piát, csak azt nem értem, minek kell erőltetni, ha úgyis tudják, hogy nem kell!

30/F

2015. júl. 15. 14:28
 20/26 anonim ***** válasza:
Régi a kérdés, de én aztán full antialkoholista vagyok, vágyok egy olyan nőre, aki így szeret...sajnos nem tolerálják az antialkoholizmust.
2016. febr. 21. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!