Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nehezíti a társkeresést, ha egy 27 éves fiú nem jár discoba, házibulikba, antialkoholista, nem dohányzik, kábítószerek kizárva? Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
Különösen lányok válaszára vagyok kíváncsi, hogy kellene-e valakinek egy ilyen fiú? Én mindig is úgy gondoltam megéri egészségesen élni, és nem változnék senkinek a kedvéért. Várom a véleményeteket erről.2010. jan. 1. 20:07
1/13 anonim válasza:
Te vagy a tökéletes pasi!
Legalább is szerintem én pont ilyet keresek nekem is ezek az elveim.
2/13 anonim válasza:
Én 28 vok annyi különbséggel,hogy eljárok discoba de nem feltétlen csajozni,mert ott még nem találtam komolyat!
3/13 anonim válasza:
Maximum annyiban nehezítheti, hogy ténylegesen nem jársz olyan helyekre, ahol az ember ismerkedhet (bár hozzáteszem én totálisan ellene vagyok a discoban ismerkedésnek)... Amúgy szerintem a leírtak alapján nincs veled semmi baj, sőőt...! :)
4/13 anonim válasza:
Jó, hogy nem az alkoholista, drogos emberek számítanak normálisnak... milyen világ van? Teljesen normális vagy, manapság nem egyszerű párt találni, de ne hidd, hogy veled van a baj. Ezek szép elvek és sok hasonlóan gondolkodó lány van. 25l
6/13 anonim válasza:
Na jó azért ezt mert nem dohányzol meg stb szal egészségesen élsz, ezt ne érezd akkor erénynek,ezért egy csaj nem fog beléd zúgni...
Az meg h van itt egy-két hülye aki ennyi alapján már rögtön tökéletesnek hív..hát.. szerinted kerüld el messze az ilyen csajokat,mert eléggé lent lehet az ingerküszöbük:P
7/13 anonim válasza:
ha eljársz másfajta közösségbe (sportklub, vagy akármi), akkor nemgáz. De ha semmi kontaktod nincs az emberekkel... úgy kellemetlen lehet
8/13 anonim válasza:
Szigorúan csak a kérdésedre válaszolva, ezek a dolgok nem nehezítik a társkeresést, viszont a helyét igen csak behatárolja, mert ez alapján neked a netes társkeresés való. 27L
9/13 A kérdező kommentje:
Az utolsó társkeresőnek mondanám, hogy fent vagyok szinte az összes létező társkeresőn már két éve, de nagyon kevés lány írt magától, aki mégis azzal sem alakult ki kapcsolat. Másrészt kicsit szkeptikus vagyok az internetes társkereséssel kapcsolatban, mivel rengeteg az álruhába bújt nő, nem tudhatod kit rejt az álarc. Ennek ellenére mégis próbálkozom az interneten, talán egyszer kialakulhat valami.
2010. jan. 2. 21:20
10/13 A kérdező kommentje:
Elnézést korrigálnám a leírtakat: Az utolsó válaszolónak mondanám.
2010. jan. 2. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!