Jogosan haragszik rám?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmről van szó.Ma elkezdett duzzogni,hogy milyen sok és unalmas előadásunk van az egyetemen.Kitalálta,hogy menjünk el a mai utolsó előadásról.Én mondtam,hogy ő egyedül elmehet,de én maradok.Tanár az előadás elején kijelntette,hogy kötelező ez az óra.Barátnőm végig duzzogott,mint egy kiselsős,hogy milyen sokat kell ülni a suliban,én meg mondtam neki:Mi lesz,ha melőzni fogsz,ott ne 3 órát fog kelleni kibírnod,hanem nyolcat.Ezután is duzzoogott hogy ő már itt nem bírja az órán.Ő el akar menni haza,de azt mondta egyedül nem megy.Én meg ott akartam maradni.Ottmaradtunk,erre ő kiakadt,hogy megint sokat kell gyalogolnia hazafelé,mert később ér haza.Hazafelé nem is szólt hozzám,jogosan van kaikadva?Nem értem,mirt fél egyedül bármit is csinálni,elvégre már nem 6 éves.2011. nov. 11. 21:15
11/12 A kérdező kommentje:
ki fog hullani sztem,mert több zh-t is írtunk,de készülni egyikre se készült,csak úgy tett,mintha tanulna,a zh-kon rólam próbált lesni,de a tanár ügyesebb volt,és elültette
2011. nov. 11. 21:32
12/12 anonim válasza:
Pfff.... és ő egy egyetemista?
Gáz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!