Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen ajándékot vegyek a...

Milyen ajándékot vegyek a főnökömnek (férfi)? 22/L

Figyelt kérdés
34 éves lesz
2011. nov. 6. 21:34
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Szerintem cuki, most is az az egyik kabalám.
2011. nov. 6. 22:11
 22/31 anonim ***** válasza:
Inkább közösen vegyetek.
2011. nov. 6. 22:12
 23/31 anonim ***** válasza:

én vagyok a vízmértékes, szülinapra vettem neki, ettől függetlenül nem érzem túl személyesnek (névnapjára egy üveg jó minőségű bort szokott kapni, minden más ünnepet - karácsony húsvét mikulás stb - hanyagolunk, nekem ennyi belefér, és mindig figyelek arra, hogy a munkánkkal kapcsolatos ajándékot kapjon, amire tudom, hogy szüksége van, használni is fogja és örül is neki)

Annak a válaszadónak, aki azt mondja, ha lenne egy csepp esze, nem adna és nem fogadna el semmit: ha olyan a viszonyuk, akkor miért ne? A magánéletükben lehetnek akár barátok is, simán felköszöntheti őt, egy ilyen apró figyelmességre mindig szívesen emlékszik vissza az ember.

2011. nov. 6. 22:13
 24/31 A kérdező kommentje:
Én nem közösködöm.
2011. nov. 6. 22:15
 25/31 anonim ***** válasza:

bár a plüsstigris számomra is viccnek tűnik, vagy inkább érthetetlennek...

még mindig a vízmértékes voltam

2011. nov. 6. 22:15
 26/31 anonim válasza:
Vendéglátás? Akkor fakanál, vagy tésztaszűrő. De aranyból!!!!!
2011. nov. 6. 22:20
 27/31 anonim ***** válasza:
100%

Vízmértékesnek: ha a magánéletükben jó barátok lennének, akkor eleve nem így merülne fel a kérdés, hogy "mit vegyek a főnökömnek" (ha egyáltalán felmerülne, az ember a barátait ismeri annyira, hogy van vmi ötlete).

Így azonban nekem nagyon úgy tűnik, hogy az idősebb, befolyásosabb pasi megpróbálja befűzni, kihasználni a fiatal, naív, hierarchiában alacsonyabban álló lányt, ő meg nem veszi észre tapasztalat híján. Ennek soha nincs jó vége, ezért írtam.

2011. nov. 6. 22:21
 28/31 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van.
2011. nov. 6. 22:26
 29/31 King of Reptoids ***** válasza:
Rendelj egy Call Girlt
2011. nov. 6. 22:27
 30/31 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező a világ legolcsóbban elcsábított nőcikéje, mennyibe kerülhet egy szaros plüssfigura, 1-2000 ft? Méghogy a kabalád, neked egyszerűen viszket...
2011. nov. 7. 00:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!