Mi a helyzet? Nem bírnak? Vagy igazat mondanak?
Az osztályunkban kialakultak a BFF-ek(Best Friends Forever) én később kérdeztem meg a "barátnőimet(?)" hogy lehetek-e a BFF-jük,mert ugye több is lehet. Mindenki akit megkérdeztem, azt válaszolta, hogy nem, mert már túl, sok van neki. Hát mondjuk igaz, hogy elég sok van nekik, de azért +1 az nem olyan sok, nem???
Nem tudom, hogy most mivan... felajánlották, hogy legyek a BF-ük. De most akkor bírnak, vagy nem?
Nekem 1 leges-legjobb-barátnőm van, a többi 6-ból kb. 3-mal vagyok közelebbi kapcsolatban. AAhogy mondták ezek felszines barátságok. :/
13/L
Nekem van egy legjobb barátnőm meg még 2 másik is de amugy mindenkivel jóba vagyok csak az a baj hogy ők sem igazi barátok!:/ sokat bveszekszünk bár azt mondják hogy egy jó barátságban azt is kell:/ hát mindegy de..a helyzet az hogy nekem már azt is mondták hogy nincs is igazi barátnő!! Már én is felteszem magamnak azt a kérdést néha hogy "vannak igazi barátnők?" szerintem nincsenek(lehet)de nagyon ritka..szerintem is keress más társaságott mert csak menőznek ott neked és nyugodtan mondd meg nekik hogy ha például őket közösitenék ki? akkor is igy reagálnának??? mert szerintem nem!! nyugodtan tedd meg..állj ki magadért!!!!!!!:)
Remélem segitettem:DD
Sok sikert!!:D
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!