Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért kell egy nőnek máshogy...

Miért kell egy nőnek máshogy viselkednie, mint a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Nem értem miért kéne törékenynek tűnnöm, meg hasonló f@szságok...

Miért ne viselkedhetnék úgy, ahogy nekem jól esik...

Akkora hülyeség, hogy a férfiak poént csinálhatnak abból, hogy minél nagyobbat finganak pl., de a nők meg inkább egész életükben csak a wc-ben, csöndben intézzék el a dolgot, merthogy kiábrándító, és nem nőies...

Szóval akkor most férfi vagyok?

Meg miért kell úgy beállítani, mintha a női test nem ugyanúgy működne, mint a férfi?

B@szki, miért kéne nekem guminőként viselkednem, akinek mindig, minden egyes percben tökéletesnek kell lennie...Hát ne már...

2011. nov. 1. 23:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ööö, már bocs, de férfiban is gáz, ha azzal vág fel, hogy mekkorát tud fingani...
2011. nov. 1. 23:48
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
Menj és fingjál, ezért kár volt kiírni a kérdést.
2011. nov. 2. 05:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem csak a nőknek, a férfiaknak sem illik társaságban böfögő és fingó versenyt rendezni, mert neveletlenségre utal és bizonyos emberekből undort vált ki, ez van. A nőknél pedig valóban nem nőies ennyi... Viszont a párom előtt, illetve a kollégiumban a szobatársaim előtt ugyanúgy elmondom, hogy ha kakilni indulok a wc-re, kiengedem ha böfögnöm kell vagy szellentenem és ők ezt elnézik nekem, mert hasonlóan cselekednek az én társaságomban. Ezzel szerintem nincs semmi gond, de ettől függetlenül mondjuk iskolában ugyanúgy illetlenség hangosan eleresztenie magát egy srácnak, mint egy nőnek...

Az meg hogy törékeny vagy-e rajtad múlik. Én sem mutatom magamat annak, mert kicsit több tartás van bennem, mint pl a csoporttársaimban, akik egy egyes zh eredmény után képesek földhöz vágni mindent és zokogva kirohanni a teremből. :) Attól, hogy ennél én kicsit "keményebb" vagyok és ha problémám van akkor is inkább üthetnék jön rám és nem sírógörcs, az az én egyéniségemhez tartozik és akinek ez nem tetszik az így járt, engem hidegen hagy. Nem muszáj mindig mindenkivel jóban lenni...

2011. nov. 2. 09:58
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

na ez meg egy értelmeskedő asszony.

A parasztházban kellet volna maradnod ,és szedret szedned

2011. nov. 2. 14:40
 5/5 anonim ***** válasza:
AAAAAAAnnyira gyerek vagy még! A kérdés jogos - mert nőnek és férfinak "egyformán" kell viselkednie az élet minden fontos területén. Becsületesnek, tanultnak, dolgosnak, felelősnek, másokat tisztelőnek kell lennie - és hosszan folytathatnám. A jogaik is azonosak minden téren. (A tieid tiszteletét, ha felnősz, majd mindenkitől követeld meg - de te is tiszteld majd a másokét.) A kérdés tehát indokolt, de nem abban a vonatkozásban, amelyben feltetted. A testi funkcióid ez a része nem tartozik másra, ízléstelen, otromba dolog előttük "gyakorolni" - úgyhogy, ha egy-két fiú a környezetedben erre vetemedik, ne eredj a nyomukba. Primitív kis barmok. Az első és a 14:40-es válaszoló még annál is rosszabb - hacsak nem "humornak" szánták a böffenetüket (mert annak nulla).
2011. nov. 2. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!