A kinaiak valóban ilyen psichopaták hogy megölik a lánycsecsemőket?
Czeizel műsorában volt hogy 120 millió csecsemő tűnt el, és most sz@rban lesznek a kinai férfiak nem tudom hány év múlva mert nem lesz annyi nő amennyi a férfi.
Már többször hallottam erről hogy a lány csak nyűg nekik.
De most komolyan hogy tudják ezt megtenni? Hogy lehetnek ilyen állatok? Nem, nem is állatok mert azok nem ölik meg a kölküket.
Bár amit most láttam, az valami borzalom! Két éves kislányon két autó áthajt (és nem véletlen szerintem)és utána 18-an mennek el mellette és nem segit neki senki. 10 perc után ment oda valaki hozzá. Borzasztó volt látni, hogy milyen emberek vannak. De ezek után talán hihető ez a feltételezés.
Vidéken ölik meg a lány csecsemőket, mert kell az erős férfikéz oda.
Pekingben, Sanghajban és az ilyen nagyvárosokban nem.
az egy teljesen más kultúra mint a miénk.
ott az a szokás, hogy az esküvő után a lány a fiú családjához költözik, tehát a saját szüleit nem tudja segíteni, ápolni, ha idősek lesznek.
mivel Kína túlnépesedett, ezért ugye csak 1 gyereket válllalhatnak a párok, és érthető okokból jobban örülnek neki, ha az fiú.
ott nem ér annyit az emberélet mint az európai kultúrkörben, ott nem divat a humanizmus.
sajnos ez van, azért kihalni tuti nem fognak, de pár év múlva lesz egy kis fejvakargatás.
Ha jól tudom, csak egy gyerek van engedélyezve nekik. Ha több van, mindenféle büntetésekkel bombázzák a családot.
Mivel náluk még javarészt élnek a hagyományok, a lányok szinte értéktelenek.
Így érthető,ha nem is számunkra, ha a legtöbb kínai fiút akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!