Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A kinaiak valóban ilyen...

A kinaiak valóban ilyen psichopaták hogy megölik a lánycsecsemőket?

Figyelt kérdés

Czeizel műsorában volt hogy 120 millió csecsemő tűnt el, és most sz@rban lesznek a kinai férfiak nem tudom hány év múlva mert nem lesz annyi nő amennyi a férfi.

Már többször hallottam erről hogy a lány csak nyűg nekik.

De most komolyan hogy tudják ezt megtenni? Hogy lehetnek ilyen állatok? Nem, nem is állatok mert azok nem ölik meg a kölküket.

Bár amit most láttam, az valami borzalom! Két éves kislányon két autó áthajt (és nem véletlen szerintem)és utána 18-an mennek el mellette és nem segit neki senki. 10 perc után ment oda valaki hozzá. Borzasztó volt látni, hogy milyen emberek vannak. De ezek után talán hihető ez a feltételezés.

2011. okt. 28. 17:58
 1/9 anonim ***** válasza:
84%

Vidéken ölik meg a lány csecsemőket, mert kell az erős férfikéz oda.

Pekingben, Sanghajban és az ilyen nagyvárosokban nem.

2011. okt. 28. 18:01
 2/9 anonim ***** válasza:
93%

az egy teljesen más kultúra mint a miénk.

ott az a szokás, hogy az esküvő után a lány a fiú családjához költözik, tehát a saját szüleit nem tudja segíteni, ápolni, ha idősek lesznek.

mivel Kína túlnépesedett, ezért ugye csak 1 gyereket válllalhatnak a párok, és érthető okokból jobban örülnek neki, ha az fiú.

ott nem ér annyit az emberélet mint az európai kultúrkörben, ott nem divat a humanizmus.

sajnos ez van, azért kihalni tuti nem fognak, de pár év múlva lesz egy kis fejvakargatás.

2011. okt. 28. 18:08
 3/9 anonim ***** válasza:
35%
Na ha vidéken csak, akkor nem olyan gáz. Ez kész. Szerintem primitív, szegény és tanulatlan emberek. Sajnos a rendszer ami náluk van, még rá is tesz.
2011. okt. 28. 18:09
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

Ha jól tudom, csak egy gyerek van engedélyezve nekik. Ha több van, mindenféle büntetésekkel bombázzák a családot.

Mivel náluk még javarészt élnek a hagyományok, a lányok szinte értéktelenek.

Így érthető,ha nem is számunkra, ha a legtöbb kínai fiút akar.

2011. okt. 28. 18:11
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
Elég érdekesek az biztos, más a kultúra mi ezt úgysem értjük meg.
2011. okt. 28. 18:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Már most is megy a fejvakarás. Az arányok eltolódtak 60-40%ra a fiúk javára. Jelenleg már az értelmi sérült és hasonló problémákkal küzdő leányzók is nagyon kelendőek, mert a fiúk nem találnak párt. Amúgy szerintem egy idő után az lesz, hogy direkt lányokat akarnak majd szülni, mert értük kapnak hozományt a családok- és ez egy olyan magas összeg lesz, amiből vígan elélnek fiú nélkül is (bár nyílván csak a gazdagoknak lesz erre lehetősége).
2011. okt. 28. 18:20
 7/9 anonim ***** válasza:
2011. okt. 28. 18:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát minden esetre akkor sem tudom felfogni ezt, hogy a kormány ezt hogy engedheti akárhányan is vannak. Hogy egy pici babát egyszerűen megöljenek. De a természet hamarosan megbünteti őket, remélem...
2011. okt. 29. 13:33
 9/9 anonim válasza:
Engem nem zavar, legalább nem népesedik túl a föld :D
2020. jún. 21. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!