Sárkányölő Szent György valóban megölt egy sárkányt?
Figyelt kérdés
Most nézem ezeket a képeket. Azt hittem nagyobb sárkányt nyírt ki, nem lehetett nagy kunszt ezt elintézni.
Vajon kölyök sárkány lehetett? Mi van az anyjával?
2012. máj. 22. 18:10
1/9 anonim válasza:
ezek a képek photoshopolva vannak. sokkal nagyobb volt a sárkány!
2/9 anonim válasza:
Nincsenek sárkányok, szóval nem ölt meg egy sárkányt sem, csak monda.
4/9 anonim válasza:
Én is csak mondának tartom, szeretnék hinni a sárkányokban de még nem találtak a létezésére utaló jeleket.
De megcáfolni sem lehet, hogy nem létezik/létezett!
5/9 Vree válasza:
De ti nem imádjátok, hogy milyen realisták voltak a festők? xD Én igen. Megsaccolták, hogy kb. mekkora vadat tudna lóhátról(!) lándszávalvalaki elintézni, és maradtak a higgadt tényeknél.
Persze Krokodilölő Szent György nem hangzana nagyon európaian...
6/9 anonim válasza:
Ki az a hölgy aki mindig a háttérbe van?
7/9 anonim válasza:
Toushin Raizen
Valaminek a nem létét nem lehet bizonyítani.
8/9 anonim válasza:
Nem ölte meg, csak úgy csinált mintha... Te nem láttad a filmet???? :D
9/9 anonim válasza:
Annyi féle monda van a sárkányokról, hogy butaság lenne azt képzelni, hogy nem léteztek. Csak másképp hívják ma őket és azt állítja a tudomány, hogy 45 millió éve kihaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!