Van aki még magányos és egyedül van péntek este?
Nem, én nem akarok gyereket, borzalmas anya lennék. Bánt is, de egyszerűen nem menne :(
Nagyon karrierista típus vagyok, megőrülnék a négy fal között. Azt hiszem sok területen felnőttem már és még sok mindenhez fel kell nőnöm, de a gyerekvállaláshoz soha nem fogok :(
Lehet, hogy tudat alatt pont ez okozza, hogy egy ilyen korú férfi már nem feltétlenül akar gyereket.
Hát, ez látod egy olyan kérdés, amire én is szeretném megtudni a választ :D
Ilyen korban már kevés a független ember, egy családot pedig soha nem robbantanék szét, az én szüleim nem váltak el, tudom milyen jó úgy felnőni,hogy együtt vannak a szülők, isten mentsen attól, hogy ezt bárkitől elvegyem.
Másrészről nem vagyok még teljesen független, azt pedig sosem várnám el, hogy bárki eltartson,szóval a dolog ezen része csak legkorábban 2év múlva.
Hát, családom az lesz, de gyerekem nem :)
Van a családban elég gyerek, bepótolják helyettem :)
Keresztfiam viszont van :)
Szoktam is :D
Alapvetően nagyon jó fej kissrác, a tűzbe mennék érte, de néha annyira kihoz a sodromból, hogy hihetetlen :D 2 percre fordítom el a fejem, és vagy a kávét csórja el, vagy meghúzza a sörösüveget :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!