Van aki még magányos és egyedül van péntek este?
én abba valahogy nem bírnék belegondolni...
családdal nyaralások a gyerekkel reggel rohanni az oviba suliba...biztos emlékszel mikor még kicsi voltál :)
bár elég érettnek tűnsz de attól megváltozhat az álláspontod egyik napról másikra :D
Pedig ha tudnád hány olyan srác van :D Rengeteg.
Való igaz, mi nők a korral veszítünk a szépségünkből, ti pedig a korral nemesedtek, de ha a fejem verem a falba, ez akkor sem fog változni :D Sajnos :)
"Pedig ha tudnád hány olyan srác van :D Rengeteg. "
Jó, de azok nem gondolják komolyan. Csak a dugás érdekli őket, egy idősebb nővel. Tudod a MILF kategória:D
Persze, hogy emlékszem milyen volt gyereknek lenni. Az egész gyerekkoromat utáltam. Valamiért rossz volt. Az óvoda tragédia, általános iskolában az volt a menő, ha valaki hülye volt, az okosabbakat, akik képesek voltak megtanulni írni és olvasni lenézték. Az ismerősöknek egyetlen kérdése az volt, hogy mikor lesz kistesó mondván én már nagy vagyok :)
Nagyon örülök, hogy már felnőttem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!