Volt/van cigány osztálytársad? Szeret (t) ed?
18 gyerekből 10 cigány van az osztályunkban. Az egész iskolának kb. 30-40%-a cigány, ez olyan 500 gyerekből 200.
De csak EGYETLEN EGY!!! rendes cigány van az egész iskolában, ő is nyolcadikos! Ő nem hazudik, nem puskázik, nem lop, nem beszél csúnyán, nem büdös, jó tanuló, és barátom is.
Rajta kívül az összes lop, beszólogat, ...stb..., főleg az osztálytársaim. Ők néha ok nélkül beszólnak, meg meg akarnak verni. ÉS OK NÉLKÜL!
Voltak, mindenkit le akartak húzni, engem is nem 1x ruháztak volna meg, de valahogy mindig eltudtam kerülni az efajta konfrontálódásokat, néha sikerrel, néha nem. Volt hogy a suli után megálltak és vártak pár gyereket akin jó cucc volt és elvették, volt betépve, berúgva jöttek be, volt hogy a fiatal tanárnőnek tettek szexuális megjegyzéseket, és mindenki csak röhögött vagy csendbe maradt mert ezek mellet 1 szót se szólhatsz mert szétcsapnak, engem pofán csaptak vagy 4-5x, meg meg is fejeltek:D Volt egy osztálytársam akit a falra is felraktak és levetkőztették, azt kukát raktak a fejére, meg volt olyan incidens is amikor összepisálták a termet, meg kettétörték az asztalt. Kitörték az ablakokat. Kisétáltak tanítás közben cigit venni, vagy betépni a dohányzóba. Volt itt minden, és ez egy fizetős iskola volt kérem szépen.
Volt hogy 1 diák egész évbe 2x jött be, volt olyan aki már 3 éve járta ott a 9. osztályt de összesen 1 hónapot járt abból a 3 évből iskolába. Úgy hogy tanköteles diák volt, tehát a gyámügynek kötelessége lett volna védelembe helyezni a gyermeket, de az igazgató is fű alatt csinált mindent, nem értesítette a gyámügyet a hiányzásokról, az volt neki a jó ha minél több diák járt oda, hisz fizethették az évi 50 ezer forintos díjat.
"De óvodában volt egy lány, aki cigány volt, és mégis barátnők voltunk."
Igen, a gyerekekben még nincs előítélet.
">>De óvodában volt egy lány, aki cigány volt, és mégis barátnők voltunk.<<
Igen, a gyerekekben még nincs előítélet."
Nem, nem előítélet nincs bennük, hanem még nem tapasztaltak annyi rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!