Ki az, aki még velem együtt felvállalja, hogy szokott és szeret is tévét nézni?
Rendszeresen TV-zek, Blue Hustler minden éjjel! :) Vagy nem így gondoltad?
Amúgy lehet, hogy 3. diplomádra készülsz, de mi lenne, ha inkább lenne valaki melletted, ne adj isten gyereket nevelnél? Megmondom, a lista nagy részét törölhetnéd, és néznéd a Minimaxot, meg a TV2 matinét hétvégén.
Én is szoktam tévézni,és állandóan megy a tévé.Ha más dolgom is van de zajt csinál.De én olyanokat nézek pl:
Story 4-en a Murrdock nyomozó,Sherlock Holmes,Poirot.VAgy a Comedy centralon a Family guy,Nevem Earl.Nézni szoktam a helyszínelőket is.De legtöbbször a sprektumon,vagy a National Geographic csatornán vagyok ahol jobbnál jobb kisfilmek mennek,amik érdekesek,vidámak,megrázók,tanulságosak..
Híradót ritkán nézek,mert jelen pillanatban nem vagyok érintett az otthoni helyzetekre..
A barátok közt,vagy jóban.rosszabb sosem nézem.Számomra egy borzalmas valami.(1-2 rész elég volt) Nem nézek semmi brazil,mexicói,vagy hasonló sorozatokat.Ahogy nem nézek,sőt nem is kapcsolok oda ha való világ és hasonló agybutítás megy..Nem érdekel,hogy ki kivel kavar,és mit ordibálnak egymással..(bőven elég,még sok is amit csak a reklámba mutatnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!