Ki az, aki még velem együtt felvállalja, hogy szokott és szeret is tévét nézni?
Ebből is látszik, hogy a diploma nem jelent semmit, az csak egy papírt.
Egy jó ideje nem nézek tévét, ha pedig mégis, akkor retek klubbot, telaviv 2-t, zsírtv-t, zsiráf vasárnapos atv-t és egyéb hasonló moslék, hazug csatornákat elvből nem nézek. Belőlem nem fognak meggazdagodni.
Utolsó hozzászólónak mondom, csak úgy tájékoztatásképpen:
-az ATV nemcsak a Vidám Vasárnapból áll
-vallásos, római katolikus vagyok, ezért Vidám Vasárnapot és Ezotévét SOSEM nézek
-némileg foglalkozom a médiával is, a tanulmányaim kapcsán, így eszembe se jutna politikai gúnynak alávetni őket. Ugyanis ez nem a mi dolgunk. A néző joga, hogy eldöntse, hogy min szórakozik, ha nem akar politizálni, akkor nem néz olyan műsort, de ha szórakoztatja pl. a Jóban-rosszban, akkor megnézi, függetlenül attól, hogy milyen a pártállása a tévének.
-tévét nézni nem vall műveletlenségre (lásd "a papír csak diploma" című kijelentésedet), ellenben annak tartani igencsak műveletlenség. Gondolom, diploma közelében sem jártál soha. S ha most nekiállsz szidni a diplomát és a diplomásokat, az is sokat el fog árulni rólad.
A többieknek nagyon köszönöm a válaszát!
Félelmetes, hogy tanult ember létedre nem tudsz szöveget értelmezni. Vagy csak szándékosan forgatod ki a szavaim. Nem tudom melyik a rosszabb.
Egy szóval sem állítottam, hogy műveletlenség tévét nézni, csak felsoroltam pár csatornát, amit sosem támogatnék még egy másodpercnyi odakapcsolással sem.
Mellesleg nem én minősítettem a diplomát, hanem te. Ugyanis elég szomorú, hogy egy diplomás ember szellemi hulladékoknak való műsorokat (ld. csaló világ) néz. Ne haragudj, de szerintem ha valaki csaló világot néz, azzal odabent nagy gond van. Nagymamám szokta nézni, de ő a kommunizmus gyermeke, sosem volt önálló gondolata. Viszont nagyothall, így én is érzékelem azt a műsort. Borzalmas, felér egy kínzással.
És igen, nincs diplomám, és lehet sohasem lesz. De ha lenne, akkor sem verném ilyen undorító módon a mellem rá. Ez primitív viselkedés (és sajnos nem egyedi). Továbbá nekem az számít, hogy a fejemben legyen tudás, ezért olvasok rengeteget. Egyedül esetleg munka miatt szerzek majd egy diplomát, amúgy sosem mennék egyetemre.
Én is tévézek, legalább 2-3 órát naponta, bár a netkorszak előtt volt az 6-7 is.
Mi több: olykor buta sorozatokat és szappanoperákat nézek, műsorokat az Mtv-n (Jersey Shore*.*), és Disney Channelt amikre a nyilván hihetetlenül intelligens "nemtévézek" emberfaj allergiás, de én már csak ilyen kihalóban lévő különlegesség vagyok!
Jóban Rosszban általában, én azon szoktam röhögni, hogy mi minden történik abban a kis faluban... szóval ebben az esetben nem a minőségi értékre utazok:) Bár hozzátenném, hogy igazából netezek és amellett megy a TV így esténként.
Ha nincs egyéb dolgom, akkor esetleg BBC Entertainment, vagy ha elkapok kapcsolgatás közben valami érdekeset.
Ja meg régebben amikor ment a Monk, azt is sűrűn néztem, azt imádtam.
Való Világ meg ilyenek viszont... nocomment.
Nem értem a kérdésed? Mire jó ez?
Szerintem nem ciki TV-t nézni, bár némely műsor elég szánalom, pl. VV, azon max. sírni lehet, hogy ilyen van, sajnos osztálytársaim nyomatják folyton... Nekem nincs már készülékem, mert elromlott (1 darab volt itthon), de a reklámok miatt élvezhetetlen amúgy is az egész.
Sorozatokat, filmeket gépen nézek.
22/L szakmunkás tanuló, érettségivel
22/L vagyok
Ha érdekel: nagydarab, tele tetkóval és még bőven lesz, piercing, sömör
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!