Szóvá tegyem ezt a dolgot a lakótársamnál?
Figyelt kérdés
Főiskolás lányok vagyunk, egy másik városban lakok együtt albérletben egy lánnyal, hétvégente szoktam hazajárni..
Ma beszélgetek vele és elkezdi mondani, hogy milyen jó, hogy megy végre haza, mert nem volt otthon már egy hónapja..
Ami elég érdekes, mert minden hétvégén előadta, hogy megy majd ő is, csak még a későbbi busszal. De ezek szerint akkor becsapott..
Akkor nem szóltam rá semmit sem, de eléggé bosszant, mert legalább annyit megérdemelnék szerintem, hogy őszinte legyen, ha már ő van ott a legtöbbet én meg fizessem az ő fogyasztását is..
Mindenesetre nálam már végképp elvágta magát, előtte is volt már rá példa, hogy füllentett, de ezután már abszolút nem fogom szavahihetőnek tartani.
Mi a véleményetek erről az egészről?
2011. okt. 7. 20:31
21/23 anonim válasza:
Ja, és egyelore ne szolj neki. Várj vele kicsit, teszteld meddig kamuzik.. Majd ugy állsz hozza te is ..
22/23 anonim válasza:
Azért nem kell nekiesni a kérdezőnek. Szerintem ha mégegyszer ilyen lesz, akkor kérdezd meg, hogy: de hát múlt hétvégén nem voltál otthon? Aztán lehet elmondja, mi a baj. Előfordulhat, hogy csak valamit szégyell, és nem akar égni előtted, hogy nem megy haza. Az a pár nap meg.... Szerintem csak azért agyalsz rajta, mert a hazugságok miatt idegesít a csaj, és ilyenkor az ember hajlamos már mindenbe belekötni.
23/23 anonim válasza:
Hogy miért nem megy haza minden hétvégén? Lehet, hogy olyan mint én, hogy albérletben jobban tud tanulni, mert ha én hazamegyek, akkor ott nem tanulok, csak szórakozok, lazítok. Mellesleg nálunk is rohan haza mindenki hétvégén anyucihoz, nem lehet egy normális közösséget építeni, mintha mindenki dedós lenne, nem felnőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!