Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szóvá tegyem ezt a dolgot a...

Szóvá tegyem ezt a dolgot a lakótársamnál?

Figyelt kérdés

Főiskolás lányok vagyunk, egy másik városban lakok együtt albérletben egy lánnyal, hétvégente szoktam hazajárni..

Ma beszélgetek vele és elkezdi mondani, hogy milyen jó, hogy megy végre haza, mert nem volt otthon már egy hónapja..

Ami elég érdekes, mert minden hétvégén előadta, hogy megy majd ő is, csak még a későbbi busszal. De ezek szerint akkor becsapott..

Akkor nem szóltam rá semmit sem, de eléggé bosszant, mert legalább annyit megérdemelnék szerintem, hogy őszinte legyen, ha már ő van ott a legtöbbet én meg fizessem az ő fogyasztását is..

Mindenesetre nálam már végképp elvágta magát, előtte is volt már rá példa, hogy füllentett, de ezután már abszolút nem fogom szavahihetőnek tartani.

Mi a véleményetek erről az egészről?

2011. okt. 7. 20:31
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%
Örülj, hogy csak kamuzik... Az én lakótársam szívja az energiámat, beleeszik a másik kajájába, használja a másik borotváját, ott hagyja a hajszálait mindenhol, horkol, nyáladzik, nem csukja be soha a száját, higéniátlan és azért egy fiatal lány... :/
2011. okt. 7. 20:50
 12/23 A kérdező kommentje:

83%

Azért annyira nem örülök neki:)

2011. okt. 7. 20:55
 13/23 anonim ***** válasza:
48%
Az, hogy túlreagálod. Majd akkor nyígjál, ha olyan lakótársas lesz, aki minden második nap más pasit visz fel az albérletbe, nem hajlandó kizuhanyozni maga után a retkes, szőrös, hajas fürdőkádat, lopja a kajádat és hajszálat nem tesz keresztbe a rend érdekében. Addig pedig tedd össze a két kicsi kezed, hogy csak ennyi bajod van a lakótársaddal.
2011. okt. 7. 21:03
 14/23 anonim válasza:
38%
huhh....egy hónapban van 4 hétvége, az 8 nap, ennyi idő alatt amit használt "többletet" mennyi lehet forintban? 1000-2000 Ft? Az 500-1000 Ft fejenként. Bár nem hinném, hogy ennyi lenne. Az ilyen kicsinyes, garasoskodó emberekből semmi nem lesz az életben, nem is tudom, hogy szánalmas-e, vagy nevetséges. Ha nem is állsz jól, ezt nem kell szóvá tenni, egyszerűen van, amikor nagyvonalúnak kell lenni, bár ez közel sem nagyvonalúság. Az ilyen garasoskodó embereket ki nem állhatják a többiek, ilyennek az kell, hogy egész életében a rongyos kis százforintjait kapirgálja.
2011. okt. 7. 21:03
 15/23 anonim ***** válasza:
68%
akkor cseréljünk! :D
2011. okt. 7. 21:04
 16/23 anonim ***** válasza:
ha valakivel kiveszel egy lakást, akkor elfelezitek az albérleti díjat és a rezsit. Az h hétvégén hol vagytok az tök más téma. Én pl hazajárok hétvégén, a lakótársaim nem, mégsem fizetnek többet. Főleg h itt tényleg kis különbségekről van szó.
2011. okt. 7. 21:25
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

mondok durvát neked..Mi 3an laktunk együtt,ugyanannyit fizettünk,sőt,mikor valaki hazament ,volt h más is aludt nálunk...sőőt,egymás kajájába is beleettünk...

érdekes módon konfliktusunk annyi volt,h ki mosogasson...de mi már csak ilyen fura emberek vtunk,osztoztunk egy közös háztartáson...

2011. okt. 7. 21:33
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez tényleg hatalmas probléma.

És mit tartasz megoldásnak? Merőóra mindenhová, kártyás becsekkolás a lakásba, és napidíjat szedsz az ott töltött órák alapján?

Amikor beköltöztél benne volt a pakliban, hogy teljesen más életvitelt fog folytatni, mint te. Nálunk is van egy csaj, háromhetente megy haza. Ő szeret itt lenni, hogy miért, mi lehet otthon, semmi közöm nincs. Örülök, hogy jól érzi magát és nem akar kiköltözni.

2011. okt. 7. 21:36
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Huu, hát ilyen szarrágó alakkal se szeretnék együtt élni, mint te.

Talán úgy gondolja, hogy nincs hozzá közöd mit csinál, vagy sejtette, hogy ilyen hülyeségeken fogsz pörögni, hogy juj, akkor most több áramot használ, netán van olyan pofátlan, hogy vécére is jár és lehúzza.

Ha ennyire nem tetszik, költözz el és kész. Lehetőleg egyedül, mert nem tudsz együtt élni másokkal úgy látszik.

Talán beszéld meg vele, hogy inkább legyen veled őszinte, cserébe te sem leszel kicsinyes pl.

2011. okt. 7. 21:37
 20/23 anonim ***** válasza:
73%
Sokaknak itt nem sikerült megérteni téged és a kérdést .. Igazad van, mondhatni jogod is lenne hozza, h tudd, mi történik a lakásban. Ha jóban vagytok, akkor ennek nem igy kellene lennie. Sunyi a baratnod és inkorrekt. Vigyázz vele, mert lehet nagyobb dolgokban is simán át fog verni v. Kihasználni !! Légy résen ...
2011. okt. 7. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!