Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit mondjunk a barátnőnknek,...

Mit mondjunk a barátnőnknek, hogy kiheverje ezt a dolgot?

Figyelt kérdés

Hárman voltunk lányok biciklizni az erdőben és egyikünknek pont akkor jött meg a menstruációja (nem az első). Ráadásul egy fehér short volt rajta, ami hamar átázott és elkezdett lefolyni a combján. Megálltunk és zsepivel segítettünk neki, de jött 3 srác akik észrevették és elkezdtek beszólogatni neki meg röhögni rajta. Ekkor szegény barátnőm elkezdett pityeregni. Szerencsére hamar hazaértünk, de miután bekísértük teljesen összetört és zokogni kezdett, hogy lehet ő ennyire szerencsétlen...Annyira megszégyenültnek érzi magát, hogy ki sem akar mozdulni a házból már 2 napja. Voltunk ma nála, de fagyizni sem akart eljönni velünk...Mit tehetnénk érte?

18 évesek vagyunk

2011. aug. 4. 14:58
 1/9 anonim ***** válasza:
kinyírod azt a három pasit plusz elviszed a fejüket bizonyitéknak akkor biztosan megnyugszik
2011. aug. 4. 15:03
 2/9 anonim ***** válasza:
hát, a leírás alapján 14-nek gondoltam a csajt... lehetne elég érett ahhoz, hogy ne törődjön az ilyen balf@szokkal, ez bárkivel megeshet sajnos, vannak ennél sokkal cikisebb helyzetek is...
2011. aug. 4. 15:03
 3/9 anonim válasza:
majd tul lesz rajta.de tanulságnak jó,hogy készüljön fel rá hogy bármikor megjöhet
2011. aug. 4. 15:05
 4/9 anonim válasza:
Uhh, szegény. :( De ez bárkivel előfordulhat, pár napig még rossz kedvű lesz, aztán majd elfelejti. Szerintem nem kell nagyon erőltetni a dolgot, hogy kimozduljon, ne foglalkozzatok vele, azzal csak folyamatosan emlékeztetitek rá. Majd elfelejti. Egyszer nekem is volt egy cikis sztorim, suliban ültem, hátam mögé raktam a táskát, és kifojt az üdítő, amit persze nem vettem észre, csak mikor már tocsogtam az üdítőben. Hát elég gáz volt, kb. mintha bepisiltem volna, haza kellett mennem átöltözni. Elég szar volt, pár napig úgy mentem suliba, hogy basszus most biztos mindenki azt hiszi, hogy bepisiltem, aztán pár nap múlva már el is felejtettem. Persze azóta mindig megnézem, hogy jól rá van-e csavarva a kupak az üvegre. :P
2011. aug. 4. 15:07
 5/9 anonim ***** válasza:

A menstruáció - bár intim dolog, és nem lobogtatjuk - hozzá tartozik a nőiséghez. Ez természetes dolog, nem szégyen. Balesetek pedig mindig történnek.

Jobb lett volna valami poénnal megoldani a helyzetet az erdőben, de ha már így alakult, akkor próbáljátok megértetni vele, hogy ez nem a világvége, ciki, de tul.képpen nem szégyen.

Vegyetek egy doboz jégkrémet, és egyétek meg náluk. :) Annak örülni fog.

2011. aug. 4. 15:07
 6/9 anonim válasza:
Uccsó vagyok, a kifojt az természetesen kifolyt. XD
2011. aug. 4. 15:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Azzal a három kisgyerekkel nem kell foglalkoznia a barátnődnek, mert kis gyökerek. Egy férfi nem röhögte volna ki a barátnődet, úgy csinált volna mintha semmi se történt volna, nem vett volna észre semmit. Ilyen baleset előfordul és ez nem olyan vicces hogy nevetni kéne. Én tuti a barátnőd helyében lelocsoltam volna vízzel a bébipö.csüknél, hogy érezzék milyen megszégyenítő a helyzet.

26F

2011. aug. 4. 15:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Mond azt, hogy ebből tanulhat.

Elvileg a nők tudják, hogy nagyjából mikor jön meg nekik. Tehát ebben az időszakban nem vesz fel fehér nadrágot és visz magával betétet vagy tampont.

2011. aug. 4. 18:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Úristen, hogy már ezért is kiröhögnek valakit, értelmes emberek vannak a világon...

Pár nap és kiheveri, ne emlegesd neki, legyetek el, ahogy eddig, és minden oké lesz!

2011. aug. 4. 20:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!