Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Büszke vagy magyarságodra?

Büszke vagy magyarságodra?

Figyelt kérdés

HA igen mir vagy büszke , ha pedig nem akkor miért nem vagy büszke ?

13/F

2011. okt. 7. 20:01
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
97%
külföldön azt mondom,hogy I am from Hungary.és persze örömmel mondom,nem kell rajta szégyellenem semmit,és jól esik ha kérdezgetnek magyarországról.és azt mondom,hogy senki se szégyellje a származását.csak te büszkeséget írtál,ami nekem úgy hangzik,mint valami magyarkodás,hogy nekünk jobb történelmünk van,mint másoknak,meg a mi himnuszunk a legszebb,stb...szóval én az ilyen embereket nem értem,hogy mire büszkélkednek,amikor nem ők tették le a történelmi alapjainkat,nem ők rendelték ide a szép tájainkat,nem ők írták és zenésítették meg a himnuszt.semmit nem tettek az országért,csak ide születtek.
2011. okt. 8. 18:43
 22/23 aligator50 ***** válasza:
Igen buszke vagyok hogy Magyar vagyok,ot eve elek kulfoldon de nem hozok szegyent a nepemre , Ot eve nem voltam beteg allomanyba nem kestem 1 oratse mindig pontosan elvegzem a feladatomat ,pedig a mukovezes nem egy konyu feladat ,szamlaimat pontosan fizetem. Azt az eggyet sajnalom hogy ,mindezt nem othol teszem.De nem ad a kormany eselyt
2011. okt. 9. 01:24
 23/23 anonim ***** válasza:
41%

Nem!

Felfordul a gyomrom amikor ezt az országot látom.

Sajnálom ,hogy ide kellet születnem. Semmi nem jó itt, minden szar. Én is külföldön akarok dolgozni.

Sokkal jobban élnék az Amerikai Egyesült Államokban.

Szomorú vagyok ,hogy itt élek.

2011. dec. 26. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!