Van itt olyan, aki büszke arra, hogy bliccel a BKV-n?
Amikor szavaztunk a vizitdíjról, akkor az volt a szlogen, h "ne fizess kétszer"
Nos én azóta nem fizetek kétszer. Mivel adót kell fizetnem, így jegyet nem veszek.
Majd jövőre ha jön az új kormány, remélem el is törlik a jegyet!
:-)))
Na büszkék lehettek magatokra. Azt megértem, hogy ha valaki bliccel, de hogy ne érezze ezt belül valahol lopásnak...
A BKV végkielégítők tudom, hogy oltári nagyot loptak, de ne az legyen már a mérce.
"de ne az legyen már a mérce."
Miért ne??! Például nekem, innen ahol lakom 4 megállóra van a Keleti pu.
Oda-vissza 1200 forint lenne! Na, nehogymár ennyibe kerüljön a BKV-nak!
Ha békávéznék én se fizetnék! Adják normális áron a jegyet/bérletet és akkor megveszem!
(Nem volt kötelező mutyis combinot se venni meg volvo buszokat)
Velem előfordult, hogy otthon felejtettem a bérletet, és nem voltam ettől büszke magamra, mert ha elkapnak, az drágább.
Szégyen, hogy lopni csalni ebben az országban ilyen nagy divat, de a tisztességes embereket meg nem becsülik meg. Dolgoztam adósságbehajtónál, láttam BKV-tartozásos ügyeket, arra gondoltam, hogy ha az illető megvette volna a jegyet, vagy utólag bemutatja a bérletét, sokkal olcsóbban megúszhatná, mint amekkora összeggé fel tud halmozódni egy ilyen tartozás. Nekem ezekre a tartozásokra nincs pénzem, én inkább megveszem a bérletet vagy a jegyet, akkor sokkal olcsóbban kijövök. Elég, ha csak egyszer kapnak el.
én általában nem bliccelek. de ha valamiért igen, és nem kapnak el, akkor örülök magamnak :)
különben tényleg borzasztó drága a közlekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!