Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki büszke...

Van itt olyan, aki büszke arra, hogy bliccel a BKV-n?

Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 01:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
74%
Amikor bliccelek és nem bukok le, jó érzés, hogy nem járultam hozzá a 100 milliós végkielégítésekhez. Én büszke vagyok rá igen.
2009. nov. 3. 08:55
 2/21 anonim ***** válasza:
32%

Amikor szavaztunk a vizitdíjról, akkor az volt a szlogen, h "ne fizess kétszer"

Nos én azóta nem fizetek kétszer. Mivel adót kell fizetnem, így jegyet nem veszek.

Majd jövőre ha jön az új kormány, remélem el is törlik a jegyet!

:-)))

2009. nov. 3. 09:06
 3/21 anonim ***** válasza:
29%
igen, énis büszke vagyok rá ha bliccelek. meg mondom miért. mert évekig fizettem a diákbérletet, most levelezős vagyok akiknek a ****** bkv nem támogatja ezért kénytelen vagyok bliccelni mert jegyben nagyon drága lenne a felnőtt bérlet pedig hát....
2009. nov. 3. 09:15
 4/21 anonim ***** válasza:
62%

Na büszkék lehettek magatokra. Azt megértem, hogy ha valaki bliccel, de hogy ne érezze ezt belül valahol lopásnak...

A BKV végkielégítők tudom, hogy oltári nagyot loptak, de ne az legyen már a mérce.

2009. nov. 3. 09:29
 5/21 anonim ***** válasza:
0%

"de ne az legyen már a mérce."

Miért ne??! Például nekem, innen ahol lakom 4 megállóra van a Keleti pu.

Oda-vissza 1200 forint lenne! Na, nehogymár ennyibe kerüljön a BKV-nak!

Ha békávéznék én se fizetnék! Adják normális áron a jegyet/bérletet és akkor megveszem!

(Nem volt kötelező mutyis combinot se venni meg volvo buszokat)

2009. nov. 3. 09:40
 6/21 anonim ***** válasza:
70%

Velem előfordult, hogy otthon felejtettem a bérletet, és nem voltam ettől büszke magamra, mert ha elkapnak, az drágább.

Szégyen, hogy lopni csalni ebben az országban ilyen nagy divat, de a tisztességes embereket meg nem becsülik meg. Dolgoztam adósságbehajtónál, láttam BKV-tartozásos ügyeket, arra gondoltam, hogy ha az illető megvette volna a jegyet, vagy utólag bemutatja a bérletét, sokkal olcsóbban megúszhatná, mint amekkora összeggé fel tud halmozódni egy ilyen tartozás. Nekem ezekre a tartozásokra nincs pénzem, én inkább megveszem a bérletet vagy a jegyet, akkor sokkal olcsóbban kijövök. Elég, ha csak egyszer kapnak el.

2009. nov. 3. 09:54
 7/21 anonim ***** válasza:
39%
nem büszkeség kérdése, de az én pénzemből nem osztogatnak egymásnak tíz-százmilliókat, szóval én nem veszek jegyet. soha.
2009. nov. 3. 12:06
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig bérletet veszek. A jegyet nem szeretem, mert ha kilyukasztok egyet, és nem jött ellenőr, mindig lelkiismeretfurdalásom van, hogy elpocsékoltam.
2009. nov. 3. 14:04
 9/21 anonim ***** válasza:
69%
12:06 - Jó, csak ezzel minket, utasokat is megkárosítasz te is, ha elkapnak, neked is jó magas adósságod lehet majd, a bérlet vagy jegy megváltásával jogosult vagy a BKV automatikus utasbiztosítására, ami nem jár jegy vagy bérlet hiányában, ha esetleg történne veled valami a BKV-n (tehát nem kötelesek ellátni, vagy ha igen, te fizeted, ha meglopnak, nem kötelesek megtéríteni a károdat, ha elvész valamid, nem kötelesek megőrizni... stb.
2009. nov. 3. 14:06
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

én általában nem bliccelek. de ha valamiért igen, és nem kapnak el, akkor örülök magamnak :)

különben tényleg borzasztó drága a közlekedés.

2009. nov. 3. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!