Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem vagyok arra büszke hogy,...

Nem vagyok arra büszke hogy, Szabolcsi vagyok. Miért lehetnék rá büszke?

Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 12:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
53%

hogy érted hogy Szabolcsi?!

HA Szabolcs megyére érted akk nyugi én sem. de ha nem akk boccs :D

2010. máj. 18. 13:11
 2/18 anonim ***** válasza:
77%
Miért nem vagy rá büszke? Én ott születtem, de Pesten éltem életem nagy részét. De hogy erre büszke legyek? Vagy hogy ne legyek büszke? Egyszerűen hülye a kérdés (bocsánat, de ez van)... miért kellene valami miatt is büszkének lenned? Mármint, ez valami elvárás? Örülj, hogy élhetsz egy szép helyen, és ennyi... de hogy erre büszke legyél... hogy mik vannak mostanság...
2010. máj. 18. 13:27
 3/18 anonim ***** válasza:
69%
mert gyönyörű hely, azért!! én borsodi vagyok, és én büszke vagyok rá, mert iszonyat szép hely ez is!
2010. máj. 18. 13:28
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy Szabolcs miért lenne szép hely. Én csak putrikat látok.
2010. máj. 18. 13:29
 5/18 anonim ***** válasza:
69%

Második vagyok.

Akkor mozdulj ki otthonról. Menj el a beregi részre... síkság, háttérben az ukrajnai Kárpátok... vagy látogass el Nyíregyháza-Sóstóra. Vagy menj végig a Tiszán... szép az a környék, még elég érintettlen. És a faluk pesti szemmel... egyszerűen imádom az embereket ott :)

2010. máj. 18. 13:43
 6/18 anonim ***** válasza:

Jó az almátok :-)

Tanulj,légy megbízható,dolgos,hogy büszkék lehessenek rád a szüleid.

Idővel légy jó apa-vagy anya-,hogy büszkék legyenek rád a gyerekeid.

2010. máj. 18. 13:46
 7/18 anonim ***** válasza:
68%

Én sose tudtam megérteni azokat az embereket, akik arra büszkék/nem büszkék, hogy xy helyen dobta le őket a gólya...

A születési hely, legyen az New York vagy Bivalyb@sznád nem kellene, hogy ilyen "büszkeség" alapját képezze.

Arra kell büszkének lenni/amiatt kell szégyenkezni, amit személyesen te értél el/csináltál, nem pedig arra, amiről nem tehetsz.

2010. máj. 18. 13:50
 8/18 anonim ***** válasza:
ne az olyan dolgokat nézd, amit ember alkotott, pl putrikat, hanem a természetet!! az gyönyörű Szabolcsban (is)!
2010. máj. 18. 13:55
 9/18 anonim ***** válasza:
52%
Én meg arra nem vagyok büszke, hogy Bp-en lakok hajdú-bihari létemre! Szabolcsban is vannak szép helyek, pl. : Szabolcs - földvár és környéke, Nyíregyháza-Sóstó, kastélyok, (erőd)templomok. Igenis legyél rá büszke, az is magyar föld!!!
2010. máj. 18. 14:09
 10/18 anonim ***** válasza:

Hát én inkább laknék Pesten mint itt nyiregyen.

nagyon szeretek pesten lenni olyan sok szép látni való van amugy =)

2010. máj. 18. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!