Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem vagyok arra büszke hogy,...

Nem vagyok arra büszke hogy, Szabolcsi vagyok. Miért lehetnék rá büszke?

Figyelt kérdés
2010. máj. 18. 12:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%
Szabolcs megyében rengeteg szép hely van, honfoglalás kori földvárak, rengeteg barokk templom, Nyíregyháza, Kisvárda stb... Menj fedezd fel, lehet te is meglepődnél.
2010. máj. 18. 14:59
 12/18 anonim ***** válasza:
60%

Szabolcsi, ez a neved? Ha nem, és a megyére gondoltál, akkor szabolcsi a helyes írásmód.

Kercza a tapír

2010. máj. 18. 15:54
 13/18 A kérdező kommentje:
Ez poén. Egyesek már azt mondják, hogy inkább ukránok vagyunk már mint magyarok.
2010. máj. 19. 17:23
 14/18 anonim ***** válasza:
52%
Miért lennétek ukránok? Ez hülyeség. Ennyi erővel egész Békés megye lehetne román, Csongrád megye meg szerb.
2010. máj. 19. 23:09
 15/18 anonim válasza:
Büszke vagyok arra, hogy Szabolcsban születtem és nőttem fel. Nem találkoztam még olyan közvetlen emberekkel, mint akik ott élnek. Elszorul a torkom, ha átlépem a magyehatárt. Dolgos és törekvő emberek élnek ott is, csak sajnos kevesebb lehetőséget kapnak a fejlődésre, mint más térségek.
2010. máj. 25. 02:52
 16/18 anonim válasza:
Figyi, értem hogy mi a kérdés. Én is szabolcsi vagyok, de már nem ott lakom sok éve. Viszont, ha valaki megkérdezte, hogy hova valósi vagyok, szinte szemlesütve mondtam mindig hogy hova. (Ma már nem.) Egyből vissza kérdeztek, hogy ja! Valamiért nagyon elítélik azt a megyét, mert hogy ott "sötét" van. (buták, cigányok) Tudod mit? Ne legyél büszke rá hogy oda születtél, de ott is történtek olyan dolgok, ami sehol máshol az országban. Nézz utána, csodálkozni fogsz. Bírom azért, egyesek egyből azzal jönnek, hogy milyen szép hely. Költözzenek oda, és próbáljanak meg életben maradni. A húgom is minden sulin túl van már, (könyvelői, közgazdasági diplomája van, angol német nyelvtudása,) mégsem kell sehova. Szóval erre a kérdésre kár volt olyannak válaszolni, meg a helyesírásoddal foglalkozni, aki nem tudja milyen szabolcsinak lenni. Én tudom, mert annak idején ezért jöttem el. Szar.
2010. máj. 25. 23:30
 17/18 anonim válasza:

Életben lehet maradni. Sőt képzeld! Még élvezni is lehet itt az életet. ( Bár mondjuk mindenki a saját tapasztalataiból alkot véleményt. ) Van mindenütt olyan hely ahol nem kellemes a légkör. Még ha van olyan akinek az is, mindig lesz olyan akinek nem. Neked ilyen volt. Szóval kicsit erős dolog ezzel lehúzni mások előtt egy vidéket, hogy " Próbálj meg életben maradni! " .. :)

Az tény hogy vidéken pl. Egy "Programtervező informatikus" végzettséggel nem sok mindent fogsz kezdeni. De vidéken ezt bárhol nehéz is.

Ez a dolog meg hogy erre büszkének lenni.. Nem azt jelenti hogy vered a melled és dicsekedsz vele.. végül is nem te tehetsz róla hogy az lettél.. :)

Hanem hogy emelt fővel.. (!! nem szégyenkezve .. nem szemlesütve !!) Te ezt felvállalod. Nincs is miért szégyenkezned. Nem leszel vele se több se kevesebb.

2011. máj. 31. 13:30
 18/18 anonim válasza:

Én is szabolcsi vagyok de büszke vagyok rá

Sokak szerint a szabolcsiak erősek,kemények, sőt néha talán ijesztőek is

2018. aug. 7. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!