Nem vagyok arra büszke hogy, Szabolcsi vagyok. Miért lehetnék rá büszke?
Szabolcsi, ez a neved? Ha nem, és a megyére gondoltál, akkor szabolcsi a helyes írásmód.
Kercza a tapír
Életben lehet maradni. Sőt képzeld! Még élvezni is lehet itt az életet. ( Bár mondjuk mindenki a saját tapasztalataiból alkot véleményt. ) Van mindenütt olyan hely ahol nem kellemes a légkör. Még ha van olyan akinek az is, mindig lesz olyan akinek nem. Neked ilyen volt. Szóval kicsit erős dolog ezzel lehúzni mások előtt egy vidéket, hogy " Próbálj meg életben maradni! " .. :)
Az tény hogy vidéken pl. Egy "Programtervező informatikus" végzettséggel nem sok mindent fogsz kezdeni. De vidéken ezt bárhol nehéz is.
Ez a dolog meg hogy erre büszkének lenni.. Nem azt jelenti hogy vered a melled és dicsekedsz vele.. végül is nem te tehetsz róla hogy az lettél.. :)
Hanem hogy emelt fővel.. (!! nem szégyenkezve .. nem szemlesütve !!) Te ezt felvállalod. Nincs is miért szégyenkezned. Nem leszel vele se több se kevesebb.
Én is szabolcsi vagyok de büszke vagyok rá
Sokak szerint a szabolcsiak erősek,kemények, sőt néha talán ijesztőek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!