Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki büszke...

Van itt olyan, aki büszke arra, hogy bliccel a BKV-n?

Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 01:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
82%
nem az a kérdés ki mennyit lop, hanem hogy lop. ez tény: a lógás lopás, ezzel te se leszel különb annál aki száz misit lop el a BKV tól.
2009. nov. 3. 15:34
 12/21 anonim ***** válasza:
53%

büszkék a bűnözők! gratulálok!

inkább értéket kellene teremteni lopás helyett.

2009. nov. 3. 16:06
 13/21 anonim ***** válasza:
54%

"büszkék a bűnözők! gratulálok!"

Régen 3.60 volt egy kiló kenyér és egy villamosjegy 1 forint.

Most 170 forint egy kiló kenyér és egy villamosjegy (1 megállóra) 300 forint.

Akkor ki is a bűnöző, te hólyag?

Nem kellene ellopni elmutyizni az adófizetők pénzét, akkor lehetne reális ára a tömegközlekedésnek, akkor nem lógnának annyian.

2009. nov. 3. 17:34
 14/21 anonim ***** válasza:
77%

"Régen 3.60 volt egy kiló kenyér és egy villamosjegy 1 forint.

Most 170 forint egy kiló kenyér és egy villamosjegy (1 megállóra) 300 forint."

Régen 1300 Ft volt apám fizetése, most meg 144000 Ft. A fizetések is változtak, nem csak az árak. Nem a mostani fizetések mellett volt 1 Ft az a villamosjegy.

Mellesleg ha egy szolgáltatást nem tudsz/nem akarsz kifizetni, igénybe venni sem kötelező. Gondolom (vagy inkább remélem), a boltban sem lopkodod el, amire nincs kedved költeni.

2009. nov. 3. 19:34
 15/21 anonim ***** válasza:
52%

"Régen 1300 Ft volt apám fizetése, most meg 144000 Ft."

Pénz! Mit számít? Azért írtam kenyeret! Régen 1 kiló kenyér árából több, mint 3 villamosjegy. Ma 1 kiló árából több, mint fél villamosjegy!

Túlbecsűltem a felfogó képességedet a hólyag jelzővel!

Jah: Régen volt munkám ma nincs. Régen lehetett villamosjegyet kapni trafikban, újságosnál. Ma?

(Kár nekem hülyegyerekekkel vitáznom. Majd ha felnősz és nem "apuka" etet...)

2009. nov. 3. 19:40
 16/21 anonim ***** válasza:
77%

A válasz megírásának időpontja: ma 19:40

ne gyere a régi időkkel, mert a kenyér árának semmi köze a te hozzáállásodhoz. aki lop, az akkor is lop, ha olcsóbb.

függetlenül attól, hogy más dolgok (arányát nézve) pedig jóval olcsóbbak lettek. de gondolom visszasírod azokat az időket, amikor még szombaton is be kellett menni a munkahelyre (persze nem dolgoztak túl sokat).

2009. nov. 3. 20:09
 17/21 anonim ***** válasza:

Nem minden apucinak 144000ft a fizetése...

(Mellékesen én szoktam jegyet venni, mert félek, ha lebukok, hogy be kell fizetnie anyumnak kb 20000ft-ot, ami nem kis összeg.

2009. nov. 18. 21:07
 18/21 anonim ***** válasza:

Úgy tudom, a 4-es metró 200 milliárdba került eddig, javítson ki ha van valakinek pontos adata. Ez a kétmillió Bpestivel elosztva személyenként 100.000 Ft. És akkor még sehol sincs az üzemeltetési és karbantartási költség. Az elmutyizott milliókról még nem is beszéltem...

Hogy lehetne ezek mellett olcsó a tömegközlekedés??

2009. nov. 18. 23:24
 19/21 anonim válasza:
55%
Büszke épp nem vagyok rá,de nem is szégyenlem.A bkv magának köszönheti hogy itt tart.Irreálisnak tartom azt is hogy aki végállomástól végállomásig megy meg aki csak 1 megállóra pattan fel annak is ugyanannyit kell fizetni.Szakadt,csöves összehugyozza az ülést ott fetreng a busz hátuljában és az ellenőrök a közelébe se mennek.Inkább előrejönnek a nyomorgó emberek közé akik odaszorultak a csövi miatt és kérik a jegyeket.Abnormális.
2009. nov. 30. 10:12
 20/21 anonim válasza:
igen,buszke vagyok ra...ha ok nem normalizaljak a szolgaltatas minoseget en semfogok rendesen jegyet venni.errol ennyit.
2010. febr. 19. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!