Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Büszke vagy magyarságodra?

Büszke vagy magyarságodra?

Figyelt kérdés

HA igen mir vagy büszke , ha pedig nem akkor miért nem vagy büszke ?

13/F

2011. okt. 7. 20:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
62%
Nem. Egyszerűen kész vicc, amit itt művelnek "hazafiság" néven. Nem találom egyáltalán szépnek és jónak azokat, amiket a természeti kincseinkből csináltak, és nem vagyok büszke arra, hogy a rasszizmusban nyilvánul meg a hazaszeretet. A politikai, gazdasági és kultúrális témákról ne is említsünk semmit, az egyszerűen vicc.
2011. okt. 7. 20:36
 12/23 anonim ***** válasza:
64%
én büszke vagyok rá:)szeretem Magyarországot,sztem szép ország.és igazán változatos történelemmel rendelkezünk.sztem a magyarok a leginkább hazaszerető népek között vannak.
2011. okt. 7. 20:39
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
A magyarságomra nem vagyok büszke. Én arra vagyok büszke, amit magyarok vittek véghez. Gondolom te sem vagy büszke arra, hogy fiú vagy, hanem arra vagy büszke, hogy ezt meg azt elérted az életed során.
2011. okt. 7. 20:42
 14/23 anonim ***** válasza:
51%

20:36

Felejtsétek már el ezt a betanult demagóg rasszista szöveget. Marhaságokat beszélsz ember.

2011. okt. 7. 20:47
 15/23 anonim ***** válasza:
38%
És ezért kell lepontozni. *taps*
2011. okt. 7. 20:48
 16/23 anonim ***** válasza:
70%
na de jó, akkor most mindenki mindenkit lepontoz??? Meg kéne már tanulnom, h ne válaszoljak az ilyen kérdésekre... állatira idegesítő, ezennel megfogadom, nem válaszolok sem vallási sem politikai kérdésekre, ti meg pontozgassátok le egymást basszus!
2011. okt. 7. 20:52
 17/23 anonim ***** válasza:
95%

Én büszke vagyok , hogy ismerhetem Magyarországot és beszélhetem a nyelvet. A történelmünket nem tartom nagy dolognak, ettől sokkal szebb dolgok is történtek, sokkal nagyobb tetteket vittek végre nemzetek, szerintem mi ezzel nem büszkélkedhetünk

Viszont büszke vagyok Kandó Kálmánra, a villanymozdony feltalálójára, Bíróra, akinek köszönhetően ma mindent le tudtam írni az órán a golyóstollammal, Semmelweissre, aki miatt anyukám nem halt meg gyermekágyi lázban, Szent-györgyire, mert nem lettem beteg , hála a sok C-vitaminnak. Tehát van mire büszkének lennünk bőven, csak sajnos pont nem azt hangoztatjuk, szerintem...

2011. okt. 7. 20:55
 18/23 A kérdező kommentje:
szerintem nem kell senkit lepontozni elvégre vedte a fáradtságot , hogy válaszoljon a kérdésre :D
2011. okt. 7. 21:07
 19/23 anonim ***** válasza:
94%
Miért legyek rá büszke? elfogadom és szeretem.sosem értettem a nagy magyarkodókat.
2011. okt. 8. 10:42
 20/23 A kérdező kommentje:

háthogya pl. kimész külfödre örömmel mondod , hogy hungary vagy nem .

Mi olyan bonyolult a kérdésben ?!

2011. okt. 8. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!