Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hülye vagyok, hogy ez irritál?

Hülye vagyok, hogy ez irritál?

Figyelt kérdés

Engem idegesít, ha tömegközlekedési eszközön csókolózik, taperolja egymást egy pár.

minap álltam a buszon, sarokban, szorosan mellém állt egy tini pár, cuppogva csókolóztak, de egyfolytában, közben simogatták egymást, és uyge néha hozzám ért a kis kezük.

Én el kezdtem rájuk vigyorogva bámulni, erre abbahagyták, és sértődötten beszélgettek a suliról, de közben tovább taperolták egymást...teljesen a sarokba szorítottak, amikor le kellett szállnom, szinte fellöktem őket a táskámmal, erre valami majomságot beszóltak.

Van barátom, és mi soha nem csináljuk ezt tömegben, sőt társaságban sem.

Prűd vagyok? Vagy mi a baj velem, hogy ez zavar?

21/L

2011. okt. 6. 22:22
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
46%
Minden lehetséges ;) ha nem tetszik, valakivel helyet cserélsz, aki ugyanaddig utazik, mint te. Én se szólok be, ha a gyerek végigvísitja az útat meg ilyenek, minket is hagyjanak békén.
2011. okt. 7. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!