Tényleg lehet egy nő ilyen hülye? Bocs, lehet rossz helyre írtam. Nem találtam ennek a "kérdésnek" megfelelőt!
Figyelt kérdés
Napokba voltam egy összejövetelen, autó csomagtartójából pakolni kellett, és miután végeztünk megkértem egy hölgyet, hogy csukja le a csomagtartót, mert tele volt a kezem. A hölgy nem merte megcsinálni ezt a nehéz feladatot. Az est folyamán rákérdeztem tőle, hogy miért nem? A válasza az volt, hogy "félt, hogy miután lecsapja a csomagtartót, leszakad az ajtó, és azzal leszakítja a saját fejét" Egy 26 éves nő volt. WTF?2011. szept. 1. 22:41
1/12 anonim válasza:
Hát erre nem nagyon tudok mit reagálni így utólag.
Amúgy, ha ezt nekem mondta volna, én valószínűleg rávágtam volna, hogy "Ne aggódj, visszavarrom, van gyakorlatom."
2/12 A kérdező kommentje:
:D az volt a baj vele, hogy komolyan is gondolta...
2011. szept. 1. 22:45
3/12 anonim válasza:
1. vagyok.
Elhiszem, épp ezért pókerarccal mondtam volna.:D:D:D
Ekkora marhaságot még nem hallottam.:D
4/12 anonim válasza:
Túl sok végső állomást nézett..:D
5/12 anonim válasza:
Szőke volt?
Írhatnál róla egy viccet....
Na de komolyra fordítva a szót lehet...
19L
6/12 A kérdező kommentje:
Barna, de gondolom festett ;)
2011. szept. 1. 22:54
7/12 anonim válasza:
én nem is értem...hogy szakíthatná le a fejét???
nem tudom elképzelni a szituációt. biztos régen vmi trauma érte a csomagtartóval kapcsolatban.
8/12 anonim válasza:
1. vagyok, nekem is megfordult a fejemben, ami az Utolsó válaszolónak. Hogy szakítaná le a fejét???
9/12 anonim válasza:
Én elképzelni se tudok olyan szituációt, hogy leszakítaná a fejét (de tényleg, hogy? ha lecsukta, akkor az le van csukva, akkor hogy szakítja le? visszapattan?) de én se szeretem mások kocsijának az ajtaját csapkodni, gyerekkori komplexus...
10/12 anonim válasza:
Hatalmas:D:D Rendesen vinnyogtam a történeten :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!