Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hülye vagyok, hogy ez irritál?

Hülye vagyok, hogy ez irritál?

Figyelt kérdés

Engem idegesít, ha tömegközlekedési eszközön csókolózik, taperolja egymást egy pár.

minap álltam a buszon, sarokban, szorosan mellém állt egy tini pár, cuppogva csókolóztak, de egyfolytában, közben simogatták egymást, és uyge néha hozzám ért a kis kezük.

Én el kezdtem rájuk vigyorogva bámulni, erre abbahagyták, és sértődötten beszélgettek a suliról, de közben tovább taperolták egymást...teljesen a sarokba szorítottak, amikor le kellett szállnom, szinte fellöktem őket a táskámmal, erre valami majomságot beszóltak.

Van barátom, és mi soha nem csináljuk ezt tömegben, sőt társaságban sem.

Prűd vagyok? Vagy mi a baj velem, hogy ez zavar?

21/L

2011. okt. 6. 22:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
95%

neveletlenség.

Én is utálom, amikor hangosan cuppognak, meg megy a nyávogó hangon: nyuszikám, cuncókám, macikám..

2011. okt. 6. 23:28
 12/21 A kérdező kommentje:

Hu, hát köszi a sok választ!

22:51

Igen, nekem 3 órás vonatúton volt, hogy szembe ült egy pár, és szabályosan egymásnak estek. Mondjuk akkor még kedves ember voltam, és inkább kimentem a folyosóra, nézelődni:)

De tényleg nem zavart volna, csak egyszerűen éreztem, hogy ez a külvilágnak szól-ahogy más is leírta, meg ugye a hangok.

2011. okt. 6. 23:28
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem is nagyon zavar. Nem te vagy prűd, hanem a párocska bunkó.
2011. okt. 7. 06:07
 14/21 anonim ***** válasza:
27%
Majd meglátom, ha a kedves kérdező is 320 km-re fog lakni a párjától, és néha van lehetőség együtt utazni, akkor majd ülnek egymás mellett és nem csinálnak semmit.
2011. okt. 7. 09:48
 15/21 A kérdező kommentje:

09:48

volt már távkapcsolatom, kedves válaszoló.

párom 450 km-re lakott tőlem. Mégsem lógtam a szájában mások előtt.

2011. okt. 7. 13:46
 16/21 anonim ***** válasza:
23%
Mert jaj meglátnak titeket? :D Ne legyetek már ennyire prűdek.
2011. okt. 7. 13:55
 17/21 anonim ***** válasza:
89%
Ez jómodor, jólneveltség, nem prűdség... ne keverjük már a fogalmakat. Prűd az, aki fintorogva néz egy párra, amint kézenfogva sétálnak. Neveetlen, bunkó az, aki mások előtt nyalja-falja a másikat.
2011. okt. 7. 14:18
 18/21 anonim ***** válasza:
32%
Szóval egy büdösbunkó vagyok mert képes vagyok megcsókolni a páromat az utcán, tömegközelekedésen? :D:D:D:
2011. okt. 7. 14:20
 19/21 anonim válasza:
89%

Látom szövegértéssel még hadilábon állsz.

De majd kíváncsi vagyok, Te hogyan fogod kezelni az adott helyzetet:

3 órás vonatút, 5 éves gyermekeddel, elétek ül egy pár és egymás genitáliáját simogatják vihorászva, srác csöcsörészi a leányzót, közben szopják egymás nyelvét...

Ja és mivel helyjegyes az út, arrébb ülni nem lehetséges.

2011. okt. 7. 14:26
 20/21 anonim válasza:
89%
Gondolom tapsikolva gratulálsz majd a csodás kapcsolatuknak, miközben gyermeked elpityeredik. Igen, elsírta magát a kisfiam...
2011. okt. 7. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!