Hülye vagyok, hogy ez irritál?
Engem idegesít, ha tömegközlekedési eszközön csókolózik, taperolja egymást egy pár.
minap álltam a buszon, sarokban, szorosan mellém állt egy tini pár, cuppogva csókolóztak, de egyfolytában, közben simogatták egymást, és uyge néha hozzám ért a kis kezük.
Én el kezdtem rájuk vigyorogva bámulni, erre abbahagyták, és sértődötten beszélgettek a suliról, de közben tovább taperolták egymást...teljesen a sarokba szorítottak, amikor le kellett szállnom, szinte fellöktem őket a táskámmal, erre valami majomságot beszóltak.
Van barátom, és mi soha nem csináljuk ezt tömegben, sőt társaságban sem.
Prűd vagyok? Vagy mi a baj velem, hogy ez zavar?
21/L
neveletlenség.
Én is utálom, amikor hangosan cuppognak, meg megy a nyávogó hangon: nyuszikám, cuncókám, macikám..
Hu, hát köszi a sok választ!
22:51
Igen, nekem 3 órás vonatúton volt, hogy szembe ült egy pár, és szabályosan egymásnak estek. Mondjuk akkor még kedves ember voltam, és inkább kimentem a folyosóra, nézelődni:)
De tényleg nem zavart volna, csak egyszerűen éreztem, hogy ez a külvilágnak szól-ahogy más is leírta, meg ugye a hangok.
09:48
volt már távkapcsolatom, kedves válaszoló.
párom 450 km-re lakott tőlem. Mégsem lógtam a szájában mások előtt.
Látom szövegértéssel még hadilábon állsz.
De majd kíváncsi vagyok, Te hogyan fogod kezelni az adott helyzetet:
3 órás vonatút, 5 éves gyermekeddel, elétek ül egy pár és egymás genitáliáját simogatják vihorászva, srác csöcsörészi a leányzót, közben szopják egymás nyelvét...
Ja és mivel helyjegyes az út, arrébb ülni nem lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!