Hülye vagyok, hogy ez irritál?
Engem idegesít, ha tömegközlekedési eszközön csókolózik, taperolja egymást egy pár.
minap álltam a buszon, sarokban, szorosan mellém állt egy tini pár, cuppogva csókolóztak, de egyfolytában, közben simogatták egymást, és uyge néha hozzám ért a kis kezük.
Én el kezdtem rájuk vigyorogva bámulni, erre abbahagyták, és sértődötten beszélgettek a suliról, de közben tovább taperolták egymást...teljesen a sarokba szorítottak, amikor le kellett szállnom, szinte fellöktem őket a táskámmal, erre valami majomságot beszóltak.
Van barátom, és mi soha nem csináljuk ezt tömegben, sőt társaságban sem.
Prűd vagyok? Vagy mi a baj velem, hogy ez zavar?
21/L
Na,te pont olyan vagy,mint én..dettó. Engem is irritál..undorodom is tőle, nem vagyok kíváncsi más ilyen dolgaira..és szerintem sem tömegben kellene ezeket csinálni..engem ezért prűdnek neveztek,de pont lesz.arom..nem tudják milyen vagyok 4 fal között..:D De nyugtasson meg,hogy nem vagy egyedül a hozzáállásoddal. Amúgy is úgy vettem észre,hogy ilyet a tizenévesek csinálnak,meg mifelénk a cigók..tehát ez is mutat valamit..:))
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!