Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jogosan sértődtek (? ) meg a...

Jogosan sértődtek (? ) meg a barátnőim?

Figyelt kérdés
A történet a következő. Vasárnap délelőtt kaptam egy levelet facebookon az egyik barátnőmtől, amiben a segítségemet, véleményemet kérte. Elfelejtettem, hogy írt, más (rossz) dolgok is történtek aznap, nem írtam vissza. Este jött tőle még egy levél, hogy köszöni a választ.. Leírtam neki, hogy sajnos ezmegez volt, ami elvonta a figyelmemet a dologról. Persze, szerinte ez kifogás volt és legalább annyit megírhattam volna, hogy nem érek rá válaszolni, meg hogy egy másik levélre tudtam válaszolni.. (Azt nem tudja, hogy azt a levelet telefonon kaptam meg, azért válaszoltam rá, de már nem akartam mondani neki, mert azt is kifogásnak veszi. A másik barátnőmet viszont egyáltalán nem értem.. Neki a válaszolt levéllel lehet gondja. Arról szólt, egy feladatban ki milyen részfeladatot vállalt, és én leírtam mit csináltam és hogy még neki segítettem kicsit az övében. És erre kiakadt. Azóta nem beszélnek velem, nem köszönnek, levélre nem válaszolnak... (Ja és testvérek)
2011. okt. 5. 09:58
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

"Na ezért lépek be a FB-re naponta egyszer 10percre. Én nem levelezek rajta. Ha valaki akar valamit ír email,vagy felhív. (Bár van,hogy a telefonom is kikapcsolom napokra)"

Kb. 2 hete jártam facebookon, ha valakinek FONTOS mondanivalója van, akkor vagy felhív telefonon, vagy küld egy emailt/sms-t.

2011. okt. 5. 10:36
 32/34 A kérdező kommentje:

Tegnap már kérdezősködtem is amatőr színjátszásról, kaptam is egy nevet, őt keressem. Írtam neki e-mailt, most várom a választ. :)

Kedves "A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:27"!

Köszönöm a válaszaidat és hogy ilyen kedves vagy.:)

2011. okt. 5. 10:37
 33/34 anonim ***** válasza:

Szívesen. :)

Én átérzem a helyzeted, mert hasonlóan jártam már többször is.

Sajnos az embert gyakran kihasználják, és ugye amikor "fellázadsz" (a sokadik után), akkor meg nem értik, mi van, és még ők sértődnek meg.

Most már tudom, hogy ezt nem lehet hagyni. Én is sok "barátot" veszítettem el hasonlók miatt, de ezek igazából nem barátok.

Meg kell találni az arra érdemes embereket.

A színjátszás pedig nagyon jó ötlet, ha tehetném, én is ezt választanám! A színház világa érdekes, és különös, szerintem ott biztosan találsz megfelelő társaságot! :) Sok sikert!

2011. okt. 5. 10:41
 34/34 A kérdező kommentje:
:) Remélem sikerülnek az új barátok...
2011. okt. 5. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!