Jogosan sértődtek (? ) meg a barátnőim?
Tényleg 19 éves vagy??? Azt hittem 13 évesek problémája ez..ezért végig abban a hiszemben voltam,hogy 13 éves kislányok vesztek össze..
Egyébként nagyon lehangoló hogy 19 évesen ennyire gyerekek vagytok még..
Semmi köze egyiknek sem ahhoz, hogy valakinek meg visszaírtál.
Az fontosabb volt, iskolával/munkával kapcsolatos, vártad a levelet, stb.
Magánügyed, hogy mire mikor válaszolsz, mit mikor olvasol el.
Aki ezért megsértődik, az nem barát. Mellesleg honnan tudja, hogy a másik levélre válaszoltál!?
Te meg sértődj meg azért, mert a magánügyeidben vájkál, és ellenőriz.
Megáll az ész, hogy milyen problémák vannak.
Hát mindannyian kellően buta libuskák vagytok, az látszik. Ők amiért megsértődnek, te meg mert ennyire nem tudod magad lerendezni a dolgot 19 évesen.
A válasz: nem, nem jogosan. És akkor most mi is van?
ma 10:11 vagyok..
de folytatom a választ.
Ha a barátnőid úgy ismernek hogy te éjjel-nappal a facebookon lógsz,akkor egy kicsit jogos a barátnőd részéről a sértődés.HA egész nap ott vagy,akkor tudtál volna egy mondatot írni,hogy "bocsi,de most nem érek rá"
Így tényleg olyan mintha cserben hagytad volna.
A másik lány esetében meg gondolom azért van sértődés,mert kihangsúlyoztad hogy te mennyi mindet csinálsz SŐT az ő munkájában is részt vettél.Ez meg úgy jön le,mintha azt írtad volna,hogy nélkülem a te munkád sem lenne kész,és ezt nekem köszönheted.Nem jó mindig emlegetni,hogy mennyi mindent megcsinál az ember..
De tényleg egy kérdés: Komolyan manapság ilyen gondjaik vannak egy 19-20 éves nőknek??
Mellesleg, egy rohanva összecsapott válasznak jobban örült volna?
Én speciel pont azoknak nem írok olyan gyorsan vissza egy-egy sort, akiknek majd normálisan, összeszedetten, hosszabban akarok válaszolni.
Ergo tök normális lenne nálam is, hogy visszaírok arra a kérdésre (ami amúgy fontos is lehet), hogy megcsináltam-e már valamit, de nem rögtön válaszolok egy véleménykifejtős kérdésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!