Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jogosan sértődtek (? ) meg a...

Jogosan sértődtek (? ) meg a barátnőim?

Figyelt kérdés
A történet a következő. Vasárnap délelőtt kaptam egy levelet facebookon az egyik barátnőmtől, amiben a segítségemet, véleményemet kérte. Elfelejtettem, hogy írt, más (rossz) dolgok is történtek aznap, nem írtam vissza. Este jött tőle még egy levél, hogy köszöni a választ.. Leírtam neki, hogy sajnos ezmegez volt, ami elvonta a figyelmemet a dologról. Persze, szerinte ez kifogás volt és legalább annyit megírhattam volna, hogy nem érek rá válaszolni, meg hogy egy másik levélre tudtam válaszolni.. (Azt nem tudja, hogy azt a levelet telefonon kaptam meg, azért válaszoltam rá, de már nem akartam mondani neki, mert azt is kifogásnak veszi. A másik barátnőmet viszont egyáltalán nem értem.. Neki a válaszolt levéllel lehet gondja. Arról szólt, egy feladatban ki milyen részfeladatot vállalt, és én leírtam mit csináltam és hogy még neki segítettem kicsit az övében. És erre kiakadt. Azóta nem beszélnek velem, nem köszönnek, levélre nem válaszolnak... (Ja és testvérek)
2011. okt. 5. 09:58
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Tényleg 19 éves vagy??? Azt hittem 13 évesek problémája ez..ezért végig abban a hiszemben voltam,hogy 13 éves kislányok vesztek össze..

Egyébként nagyon lehangoló hogy 19 évesen ennyire gyerekek vagytok még..

2011. okt. 5. 10:11
 12/34 A kérdező kommentje:
Össze nem veszett senki. Ők megsértődtek én meg nem értem,mi okból. Értő olvasás. ;) Sokat segít.
2011. okt. 5. 10:13
 13/34 anonim ***** válasza:
Bocs,de nekem ez nem lenne probléma. Ha nem köszönnek, egészségükre. Nekem nem hiányoznának
2011. okt. 5. 10:14
 14/34 anonim ***** válasza:

Semmi köze egyiknek sem ahhoz, hogy valakinek meg visszaírtál.

Az fontosabb volt, iskolával/munkával kapcsolatos, vártad a levelet, stb.

Magánügyed, hogy mire mikor válaszolsz, mit mikor olvasol el.

Aki ezért megsértődik, az nem barát. Mellesleg honnan tudja, hogy a másik levélre válaszoltál!?

Te meg sértődj meg azért, mert a magánügyeidben vájkál, és ellenőriz.

Megáll az ész, hogy milyen problémák vannak.

2011. okt. 5. 10:15
 15/34 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük. Egyébként az a baja az egyiknek hogy tesójának válaszoltál, neki nem. A másiknak meg hogy képes voltál válaszolni rendesen!... ez vicces. Fontos kérdést tett fel? amire nem tudtál később válaszolni? bár ha volt időd elolvasni, nem lett volna 1 perced visszaírni? Te is kifogásokat keresel, ami azt jelenti, hibásnak érzed magad. A másikat meg megbánthattad, vmivel...
 16/34 anonim ***** válasza:
87%

Hát mindannyian kellően buta libuskák vagytok, az látszik. Ők amiért megsértődnek, te meg mert ennyire nem tudod magad lerendezni a dolgot 19 évesen.

A válasz: nem, nem jogosan. És akkor most mi is van?

17/34 A kérdező kommentje:
Ha lennének más barátaim..nekem se..
2011. okt. 5. 10:16
 18/34 anonim ***** válasza:

ma 10:11 vagyok..

de folytatom a választ.

Ha a barátnőid úgy ismernek hogy te éjjel-nappal a facebookon lógsz,akkor egy kicsit jogos a barátnőd részéről a sértődés.HA egész nap ott vagy,akkor tudtál volna egy mondatot írni,hogy "bocsi,de most nem érek rá"

Így tényleg olyan mintha cserben hagytad volna.

A másik lány esetében meg gondolom azért van sértődés,mert kihangsúlyoztad hogy te mennyi mindet csinálsz SŐT az ő munkájában is részt vettél.Ez meg úgy jön le,mintha azt írtad volna,hogy nélkülem a te munkád sem lenne kész,és ezt nekem köszönheted.Nem jó mindig emlegetni,hogy mennyi mindent megcsinál az ember..

De tényleg egy kérdés: Komolyan manapság ilyen gondjaik vannak egy 19-20 éves nőknek??

2011. okt. 5. 10:17
 19/34 A kérdező kommentje:
Azért tudják, hogy az egyikre válaszoltam, mert ők is címzettjei voltak a levélnek, ilyen közös levél volt. Ha írtam, ők is látták.
2011. okt. 5. 10:17
 20/34 anonim ***** válasza:

Mellesleg, egy rohanva összecsapott válasznak jobban örült volna?

Én speciel pont azoknak nem írok olyan gyorsan vissza egy-egy sort, akiknek majd normálisan, összeszedetten, hosszabban akarok válaszolni.

Ergo tök normális lenne nálam is, hogy visszaírok arra a kérdésre (ami amúgy fontos is lehet), hogy megcsináltam-e már valamit, de nem rögtön válaszolok egy véleménykifejtős kérdésre.

2011. okt. 5. 10:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!