Itt a nyár, és nem tudom mit csináljak egész nyéron. Tavaly még nagyon jó volt mert ha itthon voltam fel tudtam hívni a barátnőmet aki a szomszéd utcában lakik, és el tudtunk együtt hülyéskedni. Ez a barátnőm tavaly óta nagyon megváltozott, új baráti társaságba került, olyanok közé akik isznak, cigiznek és hajnalig buliznak. Én nem vagyok ilyen, és van hogy ez a barátnőm már nem is köszön nekem, és sose ér rá mert mindig az új barátaival van akik teljesen mások mint én. Egy faluban lakom, ahol nincs sok barátom, egyedül ez a lány volt. A Városban is egy barátnőm van, de ő is eléggé (mint a másik) megváltozott, és amúgy se nagyon tudok a városba bejárni. A legjöbb barátnőm pedig ausztriában lakik és nem nagyon tudunk találkozni.. Mit csináljak így egész nyáron?
2011. júl. 6. 12:33
1/9 anonim válasza:
Keress magadnak valami hasonló érdeklődési körű barátnőt, mint te. Nyilván aki alapból bulizós, az jobban érzi magát olyan emberek társaságában, akik szintén azok.
2011. júl. 6. 12:36
2/9 anonim válasza:
Mintha én írtam volna ki a kérdést! Sajnos velem is ez van.
2011. júl. 6. 12:38
3/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy itt a faluban nem nagyon vannak velem egyidős lányok, a városba meg nem tudok minden nap bejárni.. szóval itt ülök a gép előtt, és nem tudom mit csináljak a nyáron, mert nincsenek barátaim..
am. 15/l
2011. júl. 6. 12:40
4/9 anonim válasza:
Hát tudom milyen rossz lehet, én meg most olyan szituban vagyok hogy a legjobb barátnőm, magasról tesz rám, csak a közös barátnőnk neki a minden! Mindig hozzá megyünk, ha azt mondom hogy most inkább legyünk nálam, mert fáj a fejem, majd legközelebb kihívjuk a közös barátnőnket, akkor az kizárt, de a közös barátnőnkel meg ezt csinálja mindig, kitalálnak valami kamu szöveget, és olyanokat mondanak hogy "fájt a feje X-nek ezért nem jöttünk hozzád" utánna meg megtudom azt is hogy maffint sütöttek, bicikliztek a faluba, gépeztek.. Hát mondom nagyon fájhatott a feje.. Na mindegy, ezek sem barátok, meg a te barátnőd sem az.. :-( És együtt érzek, mert nekem sincs a faluba rajtuk kívül más, de ha őket nem érdeklem én nem futok utánnuk..
13L
2011. júl. 6. 12:53
5/9 anonim válasza:
Kb. velem is ez van.Csak a régi barátnőim most nem isznak,cigiznek stb.. csk megváltoztak :/ :(
2011. júl. 6. 13:32
6/9 anonim válasza:
Miért nem mész el te is bulizni a többiekkel? Szívj el egy cigit, igyál egy sört, szállj fel a buszra és nyomás :)
2011. júl. 6. 13:39
7/9 A kérdező kommentje:
Mert én nem vagyok olyan.. Nem iszok, nem cigizek.. Tudom, hogy mostanában ez a "menő", de ha ezen múlik, én nem leszek "menő"..
2011. júl. 6. 13:45
8/9 anonim válasza:
Inni, meg cigizni nem muszáj. Nekem is vannak barátaim, akik nem isznak, nem cigiznek, nem akarnak menők lenni, de azért egy jó buliba, koncertre, fesztiválra, esetleg horgászni, vagy bárhova eljönnek. Mivel én szeretem a pörgést, valószínűleg én se barátkoznék olyan emberekkel akik csak otthon üldögélnek és nem akarnak elmenni sehova.
2011. júl. 6. 14:59
9/9 anonim válasza:
Mit sopánkodsz,próbáld egyszer jól érezni magad legalább próbáld ki(inni meg bagózni nem fontos)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!