Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jogosan sértődtek (? ) meg a...

Jogosan sértődtek (? ) meg a barátnőim?

Figyelt kérdés
A történet a következő. Vasárnap délelőtt kaptam egy levelet facebookon az egyik barátnőmtől, amiben a segítségemet, véleményemet kérte. Elfelejtettem, hogy írt, más (rossz) dolgok is történtek aznap, nem írtam vissza. Este jött tőle még egy levél, hogy köszöni a választ.. Leírtam neki, hogy sajnos ezmegez volt, ami elvonta a figyelmemet a dologról. Persze, szerinte ez kifogás volt és legalább annyit megírhattam volna, hogy nem érek rá válaszolni, meg hogy egy másik levélre tudtam válaszolni.. (Azt nem tudja, hogy azt a levelet telefonon kaptam meg, azért válaszoltam rá, de már nem akartam mondani neki, mert azt is kifogásnak veszi. A másik barátnőmet viszont egyáltalán nem értem.. Neki a válaszolt levéllel lehet gondja. Arról szólt, egy feladatban ki milyen részfeladatot vállalt, és én leírtam mit csináltam és hogy még neki segítettem kicsit az övében. És erre kiakadt. Azóta nem beszélnek velem, nem köszönnek, levélre nem válaszolnak... (Ja és testvérek)
2011. okt. 5. 09:58
1 2 3 4
 21/34 hollófernyiges ***** válasza:

First world problem

[link]

2011. okt. 5. 10:20
 22/34 A kérdező kommentje:
No, először is. Nem úgy ismernek. Pontosan tudják,hogy az elmúlt egy hónapom egyáltalán nem volt fényes. Probléma probléma hátán.. (Így természetesen nem ez a legnagyobb problémám..;)) Ha lennének más barátaim, akikkel el tudnék menni ide-oda, suliban sem kellene egyedül lennem. Akkor bsznék az egészre...
2011. okt. 5. 10:21
 23/34 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ha nem egy facebook-os hülyeségen problémáznál, ilyen idióta kislánykák miatt, hanem igazi programokat szerveznél, 10 percen belül találnál (normális) barátokat.
2011. okt. 5. 10:22
 24/34 A kérdező kommentje:
Valaki írta, hogy hangsúlyoztam a másik levélben,hogy mi mindent csináltam... Így hangzott a válaszom a levélre: "Én a programot csináltam és segítettem XY-nak a levélben." És tényleg ott ültem mellette, mikor írta, ha elakadt, segítettem, ötleteltem, mivel lehetne folytatni.. ilyesmi.
2011. okt. 5. 10:23
 25/34 anonim ***** válasza:

Ne foglalkozz már velük! Lesznek más barátaid is, csak ne ilyen görcsösen állj a dolgokhoz.

Lehet, hogy két napig egyedül leszel az iskolában, és? Utána meg sokkal jobb embereket ismersz meg, akik nem a Facebook-on élnek, és nem valami lelki szemetesládának akarnak használni, akinek azonnal ugrani kell a kérdéseikre.

2011. okt. 5. 10:24
 26/34 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm, így van.:) Csak tudod, kivel szervezzek normális programokat?:D Ez itt a probléma.. :) Azon gondolkodtam, keresek itt a városban valami csoportot, színjátszókat, főzőcsoportot..Aztán ott megismerek embereket.:D
2011. okt. 5. 10:24
 27/34 anonim ***** válasza:

"Ha lennének más barátaim, akikkel el tudnék menni ide-oda, suliban sem kellene egyedül lennem. Akkor bsznék az egészre..."

Biztos ők is így vannak vele.

2011. okt. 5. 10:25
 28/34 A kérdező kommentje:
Mármint? Ezt most nem értem...
2011. okt. 5. 10:26
 29/34 anonim válasza:
igazi barátok lehetettek eddig is
2011. okt. 5. 10:26
 30/34 anonim ***** válasza:

Először lehet, hogy egyedül kell elmenned pár helyre. Pl. amiket írtál, az jó ötlet.

De majd ott megismersz hasonló érdeklődésű embereket.

Amúgy is az a jó, hogy az embernek többféle baráti köre van, és nem sülve-főve egy-két emberrel van csak együtt.

2011. okt. 5. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!