Örültök neki, hogy ebbe a csodálatosan jó világba születtetek?
Nem a romantikus regényekből ismerem. :)
A mai világban se jobbak a "férfiak". Lehet, hogy nem tisztelték a nőket, de nem hiszem hogy ma jobb lenne a helyzet. Kihasználják őket, aki meg nem hagyja magát, azt le se sz*rják már bocsánat. Arról nem is beszélve, hogy csomóan rózsaszín pólóban feszítenek, meg divattippeket adnak egymásnak.
Illetve a kérdező elég rosszul tette fel a kérdést. Gyönyörű helyen élni? A panel 8. emelete, a város közepén nyilván az. Azt csinálsz amihez kedved van? Én sajnos nem. Azt veszek meg, amit csak akarok? Jó is lenne.
Maradjunk annyiban, hogy ennek a világnak is megvannak az előnyei, de a régebbi koroknak is megvoltak. Azt meg mindenki döntse el saját maga, hogy melyik szimpatikusabb neki.
Utolsó előtti voltam.
19:47
Te melyik korban élnél ha választhatnál? :)
19:47 vagyok. Legszívesebben mindenképp az ókori Rómában, hiszen ott a nők is sok szerephez jutottak, még ha nem is szólhattak bele a politikai életbe. Az emberek talán még kulturáltabbak is voltak, mint a mai világban, az is szép hely volt, mint a kérdező a mai világra írta, illetve izgalmasak lehettek a mindennapok.
A középkor bizonyos szempontból sötét és szörnyű volt, úgyhogy ott nem élnék szívesen, de imádok róla olvasni, így azért ha lenne lehetőségem, betekintenék az ottani életbe is.
Egyébként igen, nyilván ma is vannak normális férfiak, de sajnos egyre kevesebb. Csak nézz körül az utcán..
Ettől függetlenül ebbe a korba születtem, szóval ezt kell kiélveznem, amennyire csak tudom. De azzal nem tudok egyetérteni, hogy ez egy "csodálatosan jó világ".
Még annyit, hogy persze, nem szeretném mindig azt csinálni amit akarok, de ez a sok kötöttség se jó. Az embereknek be van táblázva a napjuk, folyamatosan dolgoznak és stresszelnek, rohannak egyik helyről a másikra. Egy kis szabadság néha jól jönne..De ez már egy másik téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!