Örültök neki, hogy ebbe a csodálatosan jó világba születtetek?
Utálom az ilyen elkényeztetett hülyéket, akik azt hiszik, hogy mert ők jól élnek, már mindenki jól él.
Nulla empátia, nulla együttérzés vagy tolerancia.
Az ilyen emberek selejtek.
"Mindezt havi 85000 forintért, és ha te úgy gondolod hogy ebből azt eszem amit megkívánok, és megtudom vásárolni amit szeretnék, egy elmebajos debil vagy"
Ha úgy nézed, hogy párszáz évvel ezelőtt, ugyanezen a szinten lettél volna, akkor havi 40 napot kell robotolnod (ez nem túlzás, halál komoly, plusz családtagot kellett vinni, hogy besegítsen a teljesítésben), egy cipője van az egész családnak húst nem is látsz és elvisz egy nátha, esetleg fiatal lány korodban még a földes úr is jól megdug, első éjszaka jogának címén. Szóval nem csodálatos a mostani életed?
,,Azt csinálok amihez kedvem van"
Nem mindenki. Én akkor gondolom így, hogy csodálatos, gyönyörű, ha valami nagyon jó dolog történt velem. Biztos hogy veled is történt valami jó, mert egy értelmes ember látja hogy nem úgy van, hogy azt csinálunk amit akarunk, vagy hogy nincs nyomorúság.
Igen, szeretek élni, és megköszönöm, hogy úgy élhetek, ahogy élek.
Megköszönöm, hogy nem ehetek, vehetek meg mindent, amit akarok, mert így tisztábban látok, megkaptam a megfontolás képességét, és tudok megbecsülni, így meg tudok állni egy nyíló virág, vagy egy napfelkelte kedvéért, mert észreveszem, nem homályosít el az agyagi világ "gazdagsága", örülök, hogy IGAZÁN boldog tudok lenni az nélkül, hogy tele lenne az életem felesleges giccsel, mert nem üres a lelkem, nem kell ilyenekkel kitölteni. Igen, boldog vagyok :)
én mondjuk most még rohadtul örülök a kis életemnek.
van saját szobám, minden hónapban 4000-em, amit csak magamra költök (kaját szállást a szülők állják ugye).
vannak barátaim, akik nem facebook-függők, hanem mindig összefutunk, szinte egész hétvégét velük töltöm. van egy kutyám, suliba járhatok, összeteszem a két kezem, hogy bár pár ponttal lecsúsztam, de anyámék kifizetik minden félévre a 100ezret...nem mindenkinek van jó családja és jó barátai.
viszonylag kellemes helyen is lakunk, egy külváros legnyugisabb részén kertes házban.
ja, és nem vagyok gazdag kis plázaqva... nincsenek márkás cuccaim, van 1 6éves mobilom, + egy 6éve mp3-om, azt ennyi. :D
Hát most le lehet pontozni, de én örülök!
Boldog vagyok, hogy nem kell heti hét napot napi 16 órákat robotolnom, hogy van a lakásomban fűtés és meleg viz, hogy nem kell attól félnem, hogy a gyermekeimet elviszi a torokgyik vagy tizéves korukra halálra dolgoztatják őket a bányában. Örülök, mert ahhoz mentem feleségül, akihez akartam, mert a szüleim 50 évesen nem az utolsókat rúgják, mert van gyógyulás az influenzából és nem visz el sem a lepra sem a pestis.
Persze mindennél van feljebb, mi is küzdünk, hogy a gyerekünknek még jobb legyen (pl. devizahitel nélkül éljen), de nem siránkozunk állandó jelleggel, hogy de rossz.
Utálom az ilyen elkényeztetett hülyéket, akik azt hiszik, hogy mert ők jól élnek, már mindenki jól él.
Nulla empátia, nulla együttérzés vagy tolerancia.
Az ilyen emberek selejtek.
Nem tudom, ki írta ezt, de én meg az ilyen embereket utálom. TE vagy a selejt, ha azt képzeled, hogy mindenkinek lábujjhegyen kell settenkednie és suttogva elmondani, hogy boldog, csak mert te elszúrtad a saját életedet, holott pont ugyanannyi esélyed volt, mint bárki másnak. S még te beszélsz empátiáról, ez ironikus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!