Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy állítsam le az osztályfőn...

Hogy állítsam le az osztályfőnököt? Joga van ilyenekbe beleszólni?

Figyelt kérdés

Eddig is nagyon utáltam,de most 8.-ra....Rosszul vagyok tőle.

Egy középkorú nő,akinek semmi öröme nincs,mosolyogni én még a 4 év alatt nem láttam.Mindenbe beleszól.

Pl. hétvégén voltam vásárolni a legjobb barátnőmmel(minden hétvégén elmegyünk) és ültünk a cukrászdába,amikor odajött hozzánk az ofő és elkezdte mondani,hogy "minden megvan tanulva hétfőre?","A szüleink tudják,hogy mikre költjük el a pénzt?","miért ülünk ott délelőtt,a szüleinkkel kellene lennünk" és hasonló fárasztó dolgok.

Nem értem,mi köze van ahhoz,hogy mikor tanulok és hogy mire költöm a pénzünket?

Nem állunk a csőd szélén,nyugodtan vásárolhatok az Ő engedélye nélkül.

Október közepén elutazok a szüleimmel külföldre és már az igazgató is adott írásos engedélyt,de az ofő elkezdte,hogy neki még ehhez lesz 1-2 szava...

Ma volt tesink és feltörte a cipő a lábamat,ezért mondtam,hogy nem fogok tesizni,az orvosunkkal írattam felmentést is.Erre elkezdte az osztályfőnök(Ő a tesitanárunk is),hogy nem igaz,hogy nem bírok ki ennyit meg hogy biztos otthon is az van mindig,amit én mondok és hogy milyen nyafka vagyok...Erre inkább nem mondtam semmit,csak leültem a padra.

Volt orvosi felmentésem,nem is anya írt,akkor mégis mi az isten baja volt?

Mit tegyek,hogy ezt befejezze?

Anyának már mondtam,Ő azt mondta,hogy nem pazarolja az idejét ilyen szipirtyókra,én se tegyem.

Oké,de olyan idegesítő,hogy mindenbe beleszól.

Tegnap is sétáltunk este a városba és velünk jött szembe és elkezdett kérdezgeti,hogy van-e engedélyem arra,hogy kint legyek este 8 után...Mondtam,hogy nincs,mert nem járkálok engedélyekkel a zsebembe,nem börtöntöltelék vagyok vagy ilyesmi.

Mégis miért akarja tudni,hogy van-e engedélyem arra,hogy kint legyek?

Semmi köze hozzá.

Légyszi segítsetek,mert már megőrjít :S

14L

2011. szept. 28. 20:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
29%

te írtad hogy fél órát könyörögtél

úgy látszik nem volt nagy bajod

istenem csak feltörte a cipő a lábadat!

kedves pedagógus barátom! én azt tanácsolom hogy ne parasztozz le más tanárokat! OKÉ?

én inkább lennék a kedves kérdező ofőjének a tanítványa mint a tiéd!

2011. szept. 29. 16:43
 12/18 anonim ***** válasza:
62%

az enyém is kb ugyan ez...

8os vagyok. Mindenkire mosolyog csak rám nem.. Meg hülyének néz. Tegnap kérdeztem hogy melyík sulit ajánlja a kettő közül.. Elkezdi menjek a 100-asba ( legrosszabb suli) mert én sík hülye vagyok engem a 4es átlaggal nem vesznek fel sehova.. azért gyűlöl mert nem vagyok kitűnő tanuló és irigy rám mert én márkás cuccokba járok!... amikor megeszek egy sütit suliba megkérdezi: honnan van pénzt nekünk ilyenekre neki meg nincs... Anya is ezt mondja h nem kell vén trottyokkal foglalkozni.. stb xDD tedd te is ezt... ennyi :)) sz*rd le..

2011. szept. 29. 18:59
 13/18 anonim ***** válasza:
38%

Burn-out szindrómában szenved a tanárod? Jellegzetes.

Az én magyartanárom is ilyen volt, csak nekem Gimiben. Le is pontozta az érettségim, és amikor jeleztem neki a javítási hibákat, keresett másik annyit, hogy ne keljen javítani a százalékot. És nem csak nekem. És a gyáva féreg még bankettre se jött el. Bocs, kicsit off lett.

A lényeg: beszéljetek más tanárokkal, jelezzétek az igazgatónak, és említsétek meg neki, hogy ha Burn-out, akkor az betegség, és kezelni kellene.

2011. szept. 29. 20:25
 14/18 A kérdező kommentje:

De,nagy bajom volt!

Lábra állni alig bírtam,nemhogy még futni meg hülye gyakorlatokat végezni tesin -.-

Ahhoz meg semmi köze nincsen,hogy miért vagyok felmentve.Vittem az orvosi igazolást,kész.

2011. szept. 30. 14:02
 15/18 anonim ***** válasza:
62%

sajnállak

én a helyedben már rég beszóltam volna neki...

de nyugi,már csak egyetlen egy év!! :D

engem csak a technika tanár utál...

múltkor is műszakirajzot kellett rajzolnunk,erre nekem tényleg hibátlan volt,mindent kimértem rendesen,erre elkezdi nekünk ott pofázni,hogy csak az enyém nem jó,de a többiek kapnak egy 5öst,én meg egy 1est

hát mondom b.zd le magad vén k.rva....

meg komolyan,3 éve ugyanazt vesszük,3 év alatt még mindig annál a r.hadék méretaránynál tartunk,és mivel kivülről fújom ezeket az egypontvonalakat meg kétpontvonalakat,meg vékony-vastag-kiemelt vonalakat,direkt nem írtam le a füzetembe,mert minek?!

erre elkezdi múlt órán -Bemásoltad a műszaki alapismereteket? mondom nem. erre elkezdi -És miért nem?Nem igaz,én beírom neked az 1est,miért nem másoltad be?! hát mondom 3 éve kivülről fújom ....

meg állandóan a nyomorék fekete pontjait osztogatja (az is vicc hogy 7.esek vagyunk) és ott ülök tök csendben,erre rámüvölt hogy -NE BESZÉLGESS!2FEKETE!! én meg ott nézek rá mint a hülyére,hát mondom jól van... aztán észrevette hogy a tesizsákomat nem vittem ki,erre azért is elkezd ordibálni hogy írjon be a "pontfelelős" nekem 3 fekete pontot mert nem viszem ki a cuccomat -.-

f.szkivan már azzal a nyanyával...van vagy 70 éves és nemhogy el menne nyugdíjba,még itt osztogat minket...

nem veszi észre hogy ott a csomó fiatal munkanélküli,és tőlük elveszi a munkát?!

és számolni se tud basszus,elkezdi egyik órán -22 meg 22...igen,az 55...

megértem hogy tök öreg de ennyi idősen már illene megtanulni számolni....

elegem van belőle...

bocsi hogy regény lett de szófosásom van :'D

de az a lényeg hogy bírd ki valahogy,ha az utcán leszólít és elkezd oltogatni,nyugodtan szólj be neki,hogy mert mi köze van hozzá hogy te mikor,hol,mit csinálsz?

13l

2011. szept. 30. 18:13
 16/18 anonim ***** válasza:
37%

elég gáz hogy a legtöbb gyerek azért utál egy tanárt mert nem olyan mint amilyet ő akar

a gyerekek mindig fiatal, szép, kedves tanárt akarnak aki nem tanít meg semmit mert túl aranyos és kedves ahhoz hogy rossz jegyet adjon!

előző válaszoló miket írtál?

1. 3 éve veszitek azokat hülye vonalakat

- hát meg is tanultad őket nem?

2. elveszi a munkát a 20 évesektől?

- basszus ő is egy ember neki is joga van élni és nem éhen halni. tudod mennyi nyugdíjt kap egy volt tanár?

3. nem tud számolni

matektanár?

4. szívat

hidd el valami oka van ha nem is olyan amit észre lehet venni!

2011. okt. 1. 14:19
 17/18 anonim ***** válasza:
30%

14:19 azért kiváncsi lennék,ha neked kéne 3 évet eltöltened azzal a nyomorék vénasszonnyal,ugyanilyen nagy szád lenne...

és amúgy nem kéne kiforgatni a szavaimat basszus,azzal hogy tök öreg,még semmi bajom nem lenne végülis,ha nem csak pofára osztályozna,és ha esetleg tanulnánk is valamit hamár az 5. és 6. órámat a technikára pocsékolom el

2011. okt. 1. 15:09
 18/18 anonim ***** válasza:
amúgy sztem ugyanilyen nagy szám lenne
2011. okt. 2. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!