Új iskola! Más is volt már így?
Figyelt kérdés
Új iskolába kerültem,és olyan fura minden. az iskola az osztály,az emberek.Olyan rosszul érezem ott magam,hogy nem ismerek senkit,egyedül vagyok mindig,és nem is akarok többet menni:( Ezen az éven kívül már csak 1 évem van vissza,mert érettségin vagyok,és már most görcsbe rándul a gyomrom hogy hogyan bírom azt ki :S Olyan fura érzés:S volt már valaki hasonló helyzetben??2011. szept. 26. 19:17
11/13 anonim válasza:
nem hiányzik a régi egyáltalán nem véletlen jöttem el... az első osztály ahova kerültem az új suliban,tele van taplókkal, undorító emberekkel akik drogosok is ráadásul, és nem lehet tőlük figyelni órán. a 2 osztály nem fogadott be amire figyelmeztetett az igazgató is mert ők összeszokott osztály voltak, és holnap megyek a 3.-ba... meglátjuk. 12-es vagyok.
12/13 A kérdező kommentje:
Értem.Akkor sok szerencsét neked holnapra :)Remélem most 3.-ra sikerül:)
2011. szept. 26. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!