Új iskola! Más is volt már így?
Igen.Középsuliba végig ez volt.Alig voltak ott lányok,ők is teljesen mások voltak mint én,nem tudtunk beszélgetni csak ilyeneket,hogy:miujs?hétvégén voltál valahol?Ennyi.Fiúk meg elvoltak.Első évben reggel mindig rosszul voltam,hogy menni kell.Már jó,hogy vége.
De ha van valaki aki szimpatikus próbálj meg beszélgetni,mert egyedül nagyon rossz,végig fogod szenvedni.:S
Jajj, én is ebben a helyzetben vagyok. Szakközépbe jártam, ahol tök jól éreztem magam, voltak barátaim, de érettségi után szétszéledtünk; én szakmát tanulok (nem azért, mert sehova nem vettek volna fel, hanem mert ez érdekel), és itt nem valami fényes. Eleve a suli egy lepukkadt gyűjtője mindazoknak, akiket valahova be kellett passzírozni, másrészt az érettségim miatt egy csomó órára nem kell bejárnom (a közismeretikre, amikből vizsgáztam), így van, hogy csak 1-2 órára megyek be. Így nem lehet hatékonyan barátkozni, és úgy érzem, mindenből kimaradok.
Igazából nem érzem magam magányosnak, és nem vagyok szomorú, de hiányzik a régi sulim:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!