Mihez kezdjek? Iskola ill. munka téma.
Másfél éve nem tudok sehol elhelyezkedni mostmár kezdek kétségbeesni...kezdtem el szakmákat az érettségi után de egyik sem vált be hamar feladtam/persze megbántam mert a semminél az is jobb lett volna amit épp csináltam.Rendes melót szinte esélytelen találni.csak ha az ember jó kapcsolatokkal van megáldva akik kisegítik.Már ott tartottam h gyári munkára jelentkezek de oda is inkább férfiaknak való munka volt vagy olyan embernek való aki dolgoztat már hasonló területen...A másik pedig az h engem nem zavar ha fizikai munkát kell végezzek de nagyon elkeseredtem amikor jórészt középkorúakat láttam az álláskeresők között egy korombeli sem volt.Esetleg olyanok akiket inkább messziről elkerülnék...
Nem érzem azt h ennyire lennék csak képes de alig van lehetőség és nem kapok semmi biztatást.
Azon gondolkodom hogy újra megpróbálkozom az iskolával hamár csak azt nézem hogy új közösség,új emberek lennének a közelemben akkor vmerre elindulhatna az életem.
A hozzátartozóim viszont nem hiszik el h még megérné iskolát kezdeni részben az eddig kudarcok miatt is.Én viszont úgy vagyok vele hogy amíg van rá lehetőségem meg kell próbálnom.Hiszen ha idősebb leszek már korlátozottabbak lesznek a lehetőségeim a tanulásra.
Ti mit tanácsoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!