Milyen tanszerek szükségesek az általános iskola hetedik osztályához?
semmi különleges:D
számológép
vonalzók
ceruza
toll
könyvek
füzetek
én leírom neked részletesebben..én is most leszek 7-es:)
nálam az új tantárgyak : biosz fizika kémia földrajz (bár nálunk fizika 6-ban is volt)
kell füzetekből : 1 leckefüzet,2 nagy sima füzet és 2 kicsi sima füzet,kell minimum 5-6 db kis vonalas és 3-4 nagy vonalas füzet,egy nagy kockás és egy nagy vonalas spirál füzet,2-3 darab kis kockás füzet,ismét egy nagy alakú vonalas,egy kis vonalas és 1-2 szótárfüzet angol órára.(nekünk ennyit kellett venni:) )
továbbaik:színespapír,rajzlap,temepre,vízfesték,tollak,filctoll,szíbónes ceruzák.szöveg kiemelő,grafit ceruzák,rotlink,hibajavító,radír,ecset,zsírkréta,órarend:)füzet címke,folyós ragasztó és stiftes ragasztó és cellux,vonalzó készlet(ebbe minden bene van),körző,umis mappa,kemény lapú mappa..:)nos nekem 7-re ezek a dolgok kellettek:)remélem segítettem..amúgy mi 35.000 ft-ért vásároltuk be ezeket..ami persze minőségi és mintás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!