Normális az hogy minden haverom iskola után egyből a kocsmába megy?
És az normális hogy nincs olyan barátom aki nem cigizik?
Én nem cigizek és alkoholt is csak ritkán fogyasztok, például szülinap, de néha még akkor sem.
15/F
Falun, ahol munkanélküli, alkoholista trógereket képeznek, ott hamar kell kezdeni, mert aki kimarad, az lemarad.
Nekik mindig nagyobb lesz a májuk, mint neked.
ez a "falun" kezdetű általánosítás azért elég nagy f@szság volt...én falun élek, nagyon rendes hely, éles ellentétben csodálatos fővárosunk egyes részeivel...
nade kérdésre: én feljelenteném, aki kiszolgálja őket, ezért nagyon megbüntethetik, be is zárhatják azt a helyet. egyébként nálunk "alkoholistaképző falusiaknál" az ilyen 15 éves kisköcsögöket a kocsmáros 2 tockos kíséretében hazazavarná, és még örülhetnének, ha nem szól az anyjuknak/apjuknak...
Hát Helmet általában értelmeseket szoktál írni, de most ritka nagy hülyeség szaladt ki a szádon, de semmi gond.
Ha nem is normális, de általános. Mondjuk azt még nem is ítélném el, ha beülnének valahova (lehet akár kocsma is) együtt lenni, dumálni, stb., mi is ezt csináltuk (néha lecsúszott egy sör, de semmi komolyabb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!