Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Német cserediáknak milyen...

Német cserediáknak milyen programot szervezzek Békés megyében (lehetőleg Békéscsaba környéke) hétvégére?

Figyelt kérdés

Vasárnapra és hétköznap délutánra kell programot csinálni neki. Valami izgalmas, mégsem túl drága a megvalósítás.

Köszönöm!

2009. ápr. 25. 21:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Békéscsaba környékén nem vagyok túl jártas, de az azért fontos kérdés, hogy hány éves a cserediák, így általánosságban tudok legalább programot ajánlani :)
2009. ápr. 26. 11:38
 2/9 A kérdező kommentje:

Szia!

Lányról van szó, aki szereti a sportokat is, amúgy 15éves.

2009. ápr. 26. 13:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia! Nem tudom hogy még esedékes e, de pl strandra elmehettek, vagy a Csaba Centerbe közbenézni esetleg :)
2009. máj. 6. 16:41
 4/9 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm a választ.

Amúgy még nagyon is esedékes, mert júnis elején jön.

A strand és a center nekem is eszembe jutott:), inkább olyanokra gondolok, ami egy kicsit izgalmasabb, és esetleg később is emlákezni fog rá.:D

2009. máj. 7. 14:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Vidd el a Narancsba arra biztos emlékezne xD:) Neeem, vicceltem amúgy hozzánk is fog jönni német cserediák, és kerestem itthon olyan normális dvdket amin van német nyelv meg magyar felirat este tudjátok pl azt nézni. Vagy elmehettek Szanazugra vagy valami vízhez fürdeni esetleg. Vagy kerti szalonnasütés :) most ilyenek jutottak eszembe :)
2009. máj. 8. 14:15
 6/9 pinky1981 válasza:
Menjetek Gyuára ! Sokkal szebb, mint Békéscsaba. Mutasd meg a gyulai várat, strandra is mehetnétek. 100 éves cukrászdába.
2009. máj. 9. 11:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Jó de ha te 15 éves külföldi lennél nem hiszem hogy élveznéd hogy egy (szerintem)tök ismeretlen várat megnéztek. Nem tudja miről híres ez a vár, mint mi magyarok, és szerintem előfordulna hogy megunná. De a cukrászda jó ötlet, meg elmehettek Gyulán a hamburgereshez (azt mondják ott lehet a legjobb hambit kapni Gyulán és sztem is finom:)) vagy megmutatod a szökőkutakat, várfürdő, az is tök jó lenne, az viszont nagyon tetszene neki :)
2009. máj. 9. 12:04
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Várom a többi ötletet.:)

Egyébként nagyon sokat leszünk Gyulán, mert, hogy ott van az iskolám, és hát eleve Gyulára jönnek.

A kötelező programba benne van a strand, a vár...!

De azért köszönöm!

2009. máj. 9. 12:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Hmm... én amikor anno cserediákot fogadtam, akkor mi strandolni mentünk páran... összefogtunk két cserediákot fogadó emberkével, így hatan mentünk, három német, három magyar, és nagyon jól éreztük magunkat. Én pl azt is izginek tartanám, ha csinálnátok valami jó "bulit" este... Nem discos IHB bulira gondoltam, csak jöjjetek össze a barátaiddal, szórakozzatok, mászkáljatok a városban, csak amit amúgy is csinálnátok. Persze attól hogy több magyar van, őt sose hagyd magára, mindig legyen aki beszélget vele, hogy ne érezze rosszul magát. Mi pl baráti társaságban, ha van valakinek vendége, mindenki angolul beszél, hogy ne érezze magát kirekesztve és értse hogy miről beszélgetünk.

Ha családi házban laktok, vagy esetleg van egy barátod aki ott lakik, és szívesen bevállalná, akkor csinálhatnátok egy grill partit. Az én szomszédom a falra mászik tőle, ha ide csődítek 10 embert, eszünk, nevetünk, és zene ezerrel, de előre lebeszéltük vele, hogy nem sűrűn lesz ilyen, és azt mondta ha nincsenek itt az unokái, akkor nyugodtan, ő kibírja ezt az egy-egy éjszakát. Szerintem ez is örök élmény lehet! :)

Nem hiszem hogy egy 15 éves múzeumokra vagy városnézésre vágyik, de esetleg megkérdezheted tőle is, hogy mit csinálna szívesen a szabadidőben... vásárlás, menjetek wellnes fürdőbe (mi ott is voltunk, csak a német és magyar csajok), focis haverokkal focizni, vagy bármi...

Lehet hogy szeretne ajándékot vásárolni a családjának, akkor arra is időt illik teremteni, tehát jó ha megbeszéled vele mihez van kedve :)

2009. máj. 9. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!