Szerintetek menjek cserediáknak vagy ne?
Bár mentem volna, mikor volt lehetőségem... Nem tettem, és megbántam.
Szóval szerintem igen! Hamar elrepül az az idő, és életre szóló élmény/barátságok... Esetleg lehetőségek későbbre! :)
Menj mindenképpen! Én is voltam és sosem bántam meg!
Ha félsz hosszabb időre elmenni, akkor előbb próbálkozz meg a rövidebbel, aztán ha lesz még rá lehetőséged, elmehetsz egy évre. Vagy pályázz meg mindent ami van, és amelyik összejön, oda mész :-) Semmiképpen ne hagyd ki. Fantasztikus élményekkel gazdagosz és üsse kő azt az egy év halasztást. Annyi belefér!
Az jelent problémát, hogy csendes vagyok? Mármint azokkal vagyok csendes akiket nem ismerek, ha olyannal beszélek akit ismerek, akkor be nem áll a szám.
Nektek voltak az barátkozással problémáitok?
Előző vagyok :-)
Volt problémám a barátkozással. 1-2 hétig, aztán minden simán ment. Mondjuk én annyival voltam könnyebb helyzetben, hogy olyan helyen voltam elszállásolva, ahol csak cserediákok voltak, így könnyebben ment, mert mindenkinek új volt a helyzet és mindenki próbált új barátokat szerezni.
Most én szeretnék kérdezni valamit itt :)
Hogy van esély arra, hogy csak így kimenj? Honnan tudhatok meg erről többet?
www.into.hu
de írd be a google-ba, mert az többet mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!