Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » New Yorkba vagy Londonba...

New Yorkba vagy Londonba menjek inkább?

Figyelt kérdés

Most végzek a gimivel, egyetem előtt egy évet külföldön szeretnék valahol tölteni. Jól beszélek angolul.

Főleg a "kaland" miatt mennék ki, megismerkedni más kultúrával, emberekkel, nem meggazdagodni. :D Tisztában vagyok vele, hogy milyen munkákat végezhetnék kint, jól bírom a gyűrődést.. :D

2011. febr. 6. 15:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz kérdést. Én Londont választanám, mert imádom az angolokat és a várost.
2011. febr. 6. 15:06
 2/11 anonim ***** válasza:
67%
Sok szerencsét az amcsi vizum megszerzéséhez, mert az bizony nem egyszerű!
2011. febr. 6. 15:11
 3/11 anonim válasza:
100%
Hm, jó kérdés. Igen, egyrészt nehéz vízumot szerezni az USA-ba, másrészt viszont talán Amerika még izgalmasabb, mint Anglia. Ha a "kaland" a lényeg, Amerikát választanám, de pl. nyelvtanulás szempontjából jobb, ha a brit angolt gyakorolod.
2011. febr. 6. 15:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én Angliában élek...De hogy te hova menj? Nos oda ahova a pénztárcád is enged.Valahol lakni,enni is kell...

Arra is fel kell készülnöd,hogy nem biztos,hogy egyből kapsz állást..

2011. febr. 6. 15:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

csak úgy menj ki valahova, ha már van kint legalább egy rokonod/ismerősöd, leegyeztettél szállást, munkát. a nagyvilágba egyedül csak pénzkidobás és életveszélyes.

amúgy meg new york a jobb választás, anglia sokkal drágább és ott sokkal nehezebb munkát kapni mint amerikában. vízum nem olyan nehéz, ha van kint egy cég, akihez mennél dolgozni és tudod igazolni, hogy vissza fogsz jönni.

2011. febr. 6. 16:48
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
gyere londonba, mert én is itt vagyok. hasonló okoból mint te. önkéntes vagyok. de annak a jelentkezési határidejét éppencsak hogy lekésted.
2011. febr. 6. 17:21
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
okokból, sorry
2011. febr. 6. 17:22
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, tanácsokat mindenkinek!

17:21-es válaszoló! Ez milyen önkéntes program? Nem tudtam, hogy Angliában is van.. :O Küldenél esetleg egy linket? :)

2011. febr. 6. 22:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom nehéz ügy. NYban olcsóbb a megélhetés viszont nehezebb hazamenni, ha valami gáz van, és a munka se olyan egyszerű, amerikában sokkal nehezebb sztem most munkát találni, mint itt európában bárhol. És ha közvetítővel mész ki, akkor sem garantált, hogy ott meg is maradsz 1 évig...

Anglia eből a szempontból egyszerűbb, olcsó az oda és a hazajutás, viszont drágább a szállás, és nem olyan könnyű azért ott se munkát találni, mert sok a külföldi akikkel versenyezned kell a legsz@rabb melókért is... És úgy kell kimenned, hogy legalább egy hónapra és egy vissza repcsire van pénzed mindkét helyre...

2011. febr. 7. 15:58
 10/11 anonim válasza:
Szerintem ne menj sehová! :D
2011. febr. 8. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!