Ausztriába vagy Ukrajnába (Kárpátalja) utaznátok inkább?
Ukrajnaba.
Ausztriaban mar millioszor voltam, nagyon szep amugy a taj az alpokban, Becs szerintem nem egy akkora nagy durranas. Ukrajnaban viszont meg egyszer sem voltam, de Karpatalja elvileg szep hely... Csak a hatranya ugye hogy Ukrajna kicsit szegenyebb orszag mint Ausztria.
Attól függ, hol lakik a rokonod.
Ha az ungvári vagy a munkácsi járájban, akkor Záhonynál kell átkelni (vonattal is lehet), ha a beregszásziban, akkor Beregsuránynál vagy Barabásnál, ha pedig a nagyszőlősiben, akkor Tiszabecsi határátkelő hely. Az utóbbihoz Nyíregyházáról talán fél 4 kor d.u. indul busz. De neten is rajta vannak ezek a dógok, h melyik határátkelőhelyhez honnan és mikor indulnak buszok. A határnál meg gondolom várnának.
Kárpátaljai kiruccanáshoz keresek embereket.
Valamikor ősz folyamán mennénk vonattal mondjuk, de ha valakinek kocsija van, az még jobb lenne, főleg, ha négy ember összejönne. E-mailben várok jelentkezőket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!