Szeged, Békéscsaba, ezek mennyire nyugis helyek?
Akik ott laknak,mit gondolnak ezekről a városokról?
Jó ott lakni,kevés a bűnözés?
Köszi az értelmes válaszokat :)
Én Békéscsabán lakom, szerintem nyugis hely.
Szeged szerintem zsúfolt, zajos stb...
Igen, Szegeden valóban vannak nyugis és szép helyek.
De azért Békéscsabán szerintem több van.
Én is szegedi vagyok, a városnak van nyugisabb és zajosabb környéke is. Zsúfolt, zajos a belváros és felsőváros, nyugis és elég jó környék Újszeged.
Ha diák vagy és az SZTE-n tanulsz majd, rengeteg kedvezményben fogsz részesülni. Számtalan bulira mehetsz be INGYEN, ha államira jársz ingyenes a bérlet stb, olvass utána.
Én azt szeretem a városban, hogy lehetetlenség eltévedni, a fontosabb helyek mind egy környéken vannak, a tömegközlekedés is kiváló.
Most egy kicsit fel van túrva a város, és elég nagy dugó szokott kialakulni, mert utakat csinálnak, a 3-as villamos vonalát újítják, illetve most épül a 2-es villamos vonala is.
A közbiztonság is jónak mondható, elég sok rendőr és polgárőr szokott mászkálni a városban, de azért este ne nagyon mászkálj egyedül a Mars tér közelében és Tarjánban mert 99%, hogy valaki beszól neked, tőlem már kértek egy párszor gyanús alakok cigarettát de az is előfordult, hogy fütyülgettek, cuppogtak utánam.
De így mindent összevetve Szegedet ajánlom Neked!:)
Remélem segítettem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!