Hogyan kérjem el a msn címét a titkárnőnek?
Figyelt kérdés
Egyidősek vagyunk, 21 -22 évesek és nem szeretném ha arra gondolna hogy bepróbálkozni akarok, a munkával kapcsolatban lenne fontos, hogy bármikor kérdezhessek.
Tudom nem ide tartozik, de itt ha normális válaszokat kapok.
2011. szept. 23. 13:18
11/18 A kérdező kommentje:
nem, csak külföldön dolgozunk, és segítene az, hogy amire megkérem néha rákérdezhessek hogy miként halad. És ha valami nem úgy van ahogy szeretném, tudjak minél hamarabb tenni érte.
2011. szept. 23. 13:33
12/18 anonim válasza:
Erre email, telefon beszelgetes is megteszi.
13/18 anonim válasza:
Nálatok a cégnél megengedik az msn-t? Érdekes.
Minden fejlett cég a Skypot használja. Mert az msnen rengeteg a vírus.
Meg ha munkával kapcsolatba kéne az msn címe akkor oda mész hozzá és szólsz neki hogy kel a címe. Ilyen egyszerű.
14/18 anonim válasza:
Szóval a te titkárnőd? Akkor te vagy a főnöke, nem? Vegyél neki céges mobilt, ne a privát elérhetőségén b@szogasd. Másik, hogy ha a munkaidőn kívüli feladatokat kérsz tőle, legalább bízd rá, mikor és hogy csinálja. Majd felhív, ha kérdése van.
15/18 anonim válasza:
És honnan tudod, hogy fent van MSN-en? Szerintem a telefonja a legközvetlenebb elérhetősége egy titkárnőnek.
16/18 A kérdező kommentje:
van céges telefonunk, és nem én vagyok a főnöke, én is munkás vagyok.
2011. szept. 23. 13:43
17/18 A kérdező kommentje:
csak a céges telefont akkor le kell adni, mikor szükség lenne rá.
2011. szept. 23. 13:43
18/18 anonim válasza:
Tehát akkor szivességet kérsz tőle, és még hivogatod is emiatt munka után, hogy hogy áll vele? Mivel ennyire paraszt nem lehetsz (ez bók volt), szerintem d#gni akarsz vele, csak akkor meg mit vacakolsz az msn-nel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!