Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szemétség beköpni egy dílert?

Szemétség beköpni egy dílert?

Figyelt kérdés

1 évvel idősebb nálam a srác, tavaly végzett volna. Ám a vizsgája előtt nem sokkal kirúgták. (Azért nem érettségi, mert ez egy középiskolában tanított FSZ). De már középsuliból is ismertem a gyereket, rengetegen utálják, tanárok is, mert egy arrogáns, kétszínű gyökér.

Kirúgása után is meg szokott jelenni az iskolában, mégpedig teríteni valami könnyű drogot. És ez engem baromira irritál, egyrészt nem csak azért, mert én becsületes életet tervezek, ő meg ezzel annyit keres, mint más minimum heti 40 órával. Másrészt meg középiskolásoknak drogot árulni kb. olyan, mint horogkeresztes zászlót lengetni egy zsinagógában.

Elég sok infót tudok róla, meg tudnék is szerezni, hiszen jó páran ismerik az iskolából, mert akkora segg volt. És arra gondoltam, hogy teszek egy névtelen bejelentést egy telefonfülkéből a rendőrségnek róla, hogy mit csinál. Szerintetek ez szemétség?

2011. szept. 22. 17:50
1 2
 11/14 anonim válasza:
Igen,szemétség főlleg,hogy nem is ismered neked nem ártott,semmi közöd nincs a dolgaihoz.Azok a gyerekek az iskoládból máshonnan is betudják szerezni az anyagot,szóval nem fogsz senkit sem megmenteni..szóval csak féltékeny vagy mert"Azt mondják, ha a jó tétlen marad, a gonosz győz, pedig azt kellene mondaniuk, hogy a gonosz mindenképpen győz."
2012. nov. 18. 20:28
 12/14 anonim válasza:
És ezzel magadnak is árthatsz.
2012. nov. 18. 20:29
 13/14 anonim válasza:
Nem mindegy neked?? Aki narkozni akar az fog ezen egy kis hülye diler nem változtat, másrészről meg ilyenre télleng szarik a rendőrség én sulimba is van vagy 8 díler nem nagy ugy ez, kamaszon mindenki akibe van egy kis csibészség sok dolgot probál ki... Az alkohol károsabb mint a sima cannabis nincs abban semmi rossz attól mert illegális az nem azt jelenti hogy rossz ember aki ezt csinálja
2015. okt. 27. 22:27
 14/14 anonim válasza:

úristen mekkora egy patkány vagy te:"D

mi lenne ha a saját dolgoddal foglalkoznál?

látsz egy rablást hívd a 107-et családon belüli erőszakról BIZTOS infód van hívd a 107-et de hogyha igazán tenni akarsz valamit ÁLLJ KI MAGAD!

tudom nagypapa is jelentett önbizalom 0 tudom irigység&rosszindulat a plafont veri persze de ezek mind nem számítanak amíg nem pattogsz más kontójára.

ahh édes Istenem és még megkérdezik mi bajom az emberekkel...

2020. jún. 6. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!