Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ha ilyet csináln...

Mit szólnátok ha ilyet csinálna a lányotok/unokátok?

Figyelt kérdés
Ha nem ti nevelnétek hanem a nagyszülő mert éppen rosszban vagytok.Szóval a lány néha kb 1 hónaban 1*elmenne a "barátnőjéhez" aludni.És kifejezi hogy ő bizony nem engedne semilyen pasit közel magához.Pár hónap múlva terhes lesz csakhogy nem tud se a szülő sem a nagyi hogy a csajnak pasija van.(nem nevezném barátjának).Csakhogy a csaj nem tudja hogy ki az apa.Nincs neki semmi barátnő csak kifogás,pasikhoz jár. A csaj visszaköltözik a szüleihez mert a nagyi nem tartja így el,hogy hazudott neki évekig.pedig sokáig ő tanítatta.
2009. ápr. 24. 20:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%

Tortával fogadnám meg marcipánnal!

Amúgy igen, nem használ a lek.rvázás meg a szájbaverés - most már nem. Azt akkor kellett volna, amikor először el akart menni, de akkor istenes sallerokat.

2009. nov. 5. 16:27
 12/18 anonim válasza:
87%

Hát elcseszte rendesen az életét... Kár, h hozzám nem jött egyszer-kétszer xD

Elég rendezetlen gáz családra utal az egész sztori, kb sz*rhattak rendesen a csajra, úgyhogy kb mindenki hibás ebben, kivéve a kölyköt, aki meg fog születni - ő az igazi vesztes.

Na mindegy, valakinek bele kell vernie a kismamába, h innentől kezdve legalább annyi alázat legyen benne, h CSAK a gyerekre koncentrál, ill a süketnéma nagyszülők is szálljanak be a gyereknevelésbe, ezúttal több figyelemmel.

Ha minden jól megy, legalább gyereknek legyen valami fasza jövője, tartalmas élete és talán értelmes emberekkel veheti körbe magát majd egyszer. Mert ez valami hipergyenge eddig, amit az ősök felmutattak.

2009. nov. 5. 23:52
 13/18 A kérdező kommentje:

Amúgy a csajnak az anyja is ilyen volt.Öszevisza csalta a férjét,elhitette vele hogy az övé a gyerekek,de ahogy nőttek látszott rajtuk hogy nem ő az apa.Aztán az asszony is bevalotta az urának hogy tényleg nem ő a valódi apa,hanem egy másik fickó.

A csaj a barátnőm volt,megharagudott rám mert elmondtam egy személynek hogy gyereke van.De ekkor már nem nagyon beszéltünk.De ha már megvan,akkor miért kell titkolni??

2009. nov. 6. 09:54
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem a barátnőd nagyon kevés szeretetet kapott az életben,ha ezt"pasikkal"próbálta kompenzálni.És most a személyedben elvesztett valakit,aki esetleg szerette.

Ha én lennék az anyukája,akkor eleve nem a nagyszülőknél lakna,persze attól még teherbe eshetne.

Ha tudtad,hogy annak az illetőnek nem akarta elmondani,akkor csúnya dolog volt elmondani neki.Viszont ha ezért nem kellet annak a fiúnak(gondolom azon megy a vita),akkor jobban is járt,mertha valaki szereti,akkor gyerekkel együtt is fogja majd.

2009. nov. 6. 10:30
 15/18 A kérdező kommentje:

Ezt ő mindenki előtt titokban tartotta,de én ezt nem tudtam/tudhattam,mivel nem nagyon beszéltünk/találkoztunk akkor,A faluba mindenféle pletyka ment.ő is és a nagyi,és szülők is mást hazudtak

Azért tartotta titoban.-szégyelte,mivel nem tudta ki az apa,-játszotta az ártatlant hogy neki nem kell pasi(azt mondta ha "úgy"közeledni hozzá,tökönrúgná,csak közben széttette a lábát nem is egynek)

-már nem tudta elveteni

-stb

Nem tudhattam hogy titok,meg miért kell egy gyereket titkolni?Az a baj hogy felelőtlen volt,sokmindenkivel lefeküdt,amikor mindíg taliztunk,hiába mondtam neki hogy ennek nem lesz jó vége.Volt hogy egyszerre 2vel is.

Pedig sokat falaztam neki.Egyszer már vetetett el babát.Én mentem el orvoshoz,én voltam vele akkor.

Ezek miért nem jutnak eszébe?Beköphettem volna,de nem tettem.

ha már valaki rámosolygott,egyből az ágyba kötöttek ki.

Azzal a személyel tartják a kapcsolatot.Nem tudhattam hogy titok,és ha valaki megkérdi hogy ki/kié az a gyerek?Azt mondja hogy találta?Ha titkolta,akkor miért tartotta meg?Miért kell szégyelni a gyereket?nem a gyerek a hibás!hanem ő.A pasikról meg tudta hogy csak dugnak vele,másra nem kell nekik.

2009. nov. 6. 11:30
 16/18 anonim válasza:
74%
Szerintem az,hogy így alakult az élete,azért a szülei hibásak 100%-ban.Lehet mondani rá,hogy az anyja is ilyen volt,meg pofánvernénk,de ha ezt látta maga körül példának,mi várható el tőle????!!!Hogy mit szólnék,ha ilyet csinálna a lányom?!Erre a kérdésre csak azt felelném,az én gyerekem sohasem csinálna ilyet...
2009. nov. 6. 14:01
 17/18 anonim ***** válasza:
54%

Hát nem tudom, miért falaztál neki, ezzel még tovább tartottad ezen az úton. Igazából kommentjeidből is süt, hogy helyeslést és feloldozást vársz. Zárd le magadban!!! Semmi értelme egy ilyen ügyön rágódnod!

Egyébként mi alapján ítéled meg? Kizárt, hogy olyan gyerekkora volt, amilyennek lennie kellett volna. Nem születik rossznak senki!

2009. nov. 6. 21:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem szomorú, hogy egy fiatal lánynak egyetlen olyan ember sincs az életében, akivel mer őszinte lenni. Elsősorban az édesanyjának adnék egy akkorát, hogy a fal adja a másikat.
2009. nov. 7. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!