Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A barátnőm elárult mit csinálj...

A barátnőm elárult mit csináljak? (többi lenn)

Figyelt kérdés
Úgy volt hogy vannak barátnőim 3man Juditt Vivi Adri a judittal sokáig nem bírtuk egymást aztán megbeszéltük hogy elmegyünk hozzá fürdeni de ők azt mondták hogy mégsem mennek mert más dolguk de közben a tuttom nélkül elmentek aztán tetőbe még ennek fejébe utána ki akartam békülni velük és ők meg azt mondták hogy nem akarnak még én kérjek bocsánatot szerintük mert sok mindent csináltam hazudtam csak nem tudom mit erre nem tudtak válaszolni aztán mikor én idehívtam más barátaimat hogy játszunk ők azt mondták hogy csak azért hívom őket ide hogy idegesítsem őket és minden titkomat mindenkinek szétkürtölték mit csináljak szerintetek?
2011. szept. 17. 20:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

"... mit csináljak szerintetek?"

először tanulj meg írni, azután vedd elő a lencsibabádat és játssz tovább...

2011. szept. 17. 21:12
 2/3 anonim ***** válasza:

szerintem hagyd őket a p.csába

nem is igazi barátnők

szerintem direkt ellened akartak fordulni

az a Judit vagy ki utánad jött be ebbe a baráti hármas félébe?

mert írtam ugye hogy nem bírtátok egymást,ezért lehet hogy direkt ellened akarta fordítani őket

de mindegy,mondom,hagyd őket,ha kikürtölték a titkaidat,akkor mivan?

ha valaki leszól érte,tagadd le,és kész

nem kell velük foglalkozni

13l

2011. szept. 17. 21:21
 3/3 A kérdező kommentje:
kösz kristóf :D
2011. szept. 17. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!