Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tegyem tul magam azon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem tul magam azon hogy a párom megcsaltés elhagyott, a legjobb barátnőm pedig elárult?

Figyelt kérdés

Volt párom akivel egyutt eltem megcsalt egy roman csajjal, aztan elhagyott egy másikért, most pedig a "legjobb barátnőmre hajtott rá, es a barátnőm hagyja ezt, vele viteti magát mindenhova kocsival, engem pedig kibeszélnek. Több mint 10 éve vagyok joba evvel a csajjal, nem tudom mit tegyek, az biztos soha semmit nem mondok már el neki. Mit gondoltok erről?

Teljesen magam alatt vagyok, mit tegyek? Talán jobb lenne ha uj kapcsolatba kezdenk valakivel azt hiszem, aki segit nekem felejteni.

2010. szept. 7. 10:08
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
100- 94 nőt élete folyamán legalább egyszer biztosan megcsal a pasija. Nem tartozhat mindenki a szerencsés 6ba. Szóval nem dől össze a világ, mert a pasid félrement. Az ilyenért nem kár, gondold el mi lenne ha ki se derült volna. Barátnődet se sajnáld, ilyen barátnő nem barátnő. Új kapcsolat ne legyen még komolyabban, de járj el bulizni valakivel, aki a láthatáron van.
2010. szept. 7. 10:14
 2/12 jujube ***** válasza:

Sajnalom hogy csalodtal, de tanulsz ezaltal.

Rovid uton megszabadultal ket jellemtelen embertol.

A pasi tovabb fog csalni mindenkit, mert a megszerzesrol szol az elete, a b-nod meg megszivja, mert ot is csak kihasznalja.

Akkor majd orulsz picit, es remeljuk addigra valaki massal boldog leszel..

2010. szept. 7. 10:16
 3/12 anonim ***** válasza:
0%

Az exeddel lenne még esélyed? NEM! Akkor hagyd békén a barátnődet, a te helyzeted nem lesz rosszabb, ha összejönek. Attól, hogy neked nem jött össze az exeddel, a barátnődnek még összejöhet. Ha igazán jó barátnő lennél, akkor azt akarnád, hogy boldog legyen.

Bár szerintem ennél nagyobb az esély arra, hogy őt is otthagyja majd a pasi.

Egyébként te szeretnél olyan pasival összejönni, aki csak búfelejtésre használ meg hogy vigasztald? Mert én nem. Én azzal jönnék össze, akit szeretek és aki szeret.

Szerintem gusztustalanul viselkedsz a barátnőddel szemben is, meg a leendő új pároddal szemben is.

2010. szept. 7. 10:22
 4/12 anonim ***** válasza:

szerintem felejtsd el mind a kettőt.. az ilyen nem barátnő, a pasid meg ha megcsalt és most is flörtöl másik lánnyal akkor ez már nem fog változni.

szerintem szerezz új barátokat..járj társaságba és pár év mulva örülni fogsz h megszabadultál mind a kettejüktől.

2010. szept. 7. 10:26
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem viselkedek gusztustalanul, de ez a baratnőm olyan könnyüvérű, legalabb mar vagy 30 pasival lefeküdt, mindenkivel lefekszik aki az utjaba kerül, es nekem a szemembe mosolyog, a hátam mögött meg mindent elmond a volt páromnak. Ez az ami nem tetszik, azt is masok mondjak hogy lattak őket együtt, belőlem kiszed mindent, es aztan meg elmondja az exemnek. nem ertitek az egésznek a lényegét, mi együtt eltunk a parommal, 3 hete költöztünk szet, es a legjobb barátőm ott legyeskedik körülötte. Es elárul engem. Ezt kéne inkabb nezni, azt hogy a két legfontosabb ember kést döf a hátamba.
2010. szept. 7. 10:43
 6/12 anonim ***** válasza:

"ne szaladj olyan szeker utan, ami nem vesz fel!"

Ismered ezt a kozmondast?

Nem a baratno a hibas, inkabb a Parod. Tudod, amikor valaki szeret egy embert, akkor azt nem fogja megcsalni.

Ne alazd meg Magad, Te szereted a parodat, de O benne nics meg az az oszinte szeretet, mivel ha lenne, akkor nem csalna meg fuvel, faval.

Felejsd el ezt az embert, es az ilyen primitiv baratnot is,

most talan fajdalmas ez, de hidd el, hogy majd kihevered, es majd megtalalod azt az embert,

Aki szeret Teged es ertekel, es felfigyel Rad, es kolcsonosen fog mukodni ez a szeretet koztetek.

Fel a fejjel es ne bankodj, lepj ki ebbol a kapcsolatbol.

2010. szept. 7. 11:00
 7/12 A kérdező kommentje:
Soha nem is szeretnék már semmit ettol a fiutol. Soha. Csak azert nem a legjobb baratnommel kene kezdjen. De a baratnő is hibas.
2010. szept. 7. 11:07
 8/12 anonim ***** válasza:
Ha van másik barátnőd/barátnőid, vagy csak simán haverjaid, járj el bulizni, vagy ha nem vagy bulizós típus, menj el olyan helyre, amit szeretsz, és csinálj vmi olyasmit, amitől kikapcsolódsz. És ne határolódj el az esetleges pasijelöltektől sem :). A barátnőd meg felejtős, ha ennyire nincs gerince.
2010. szept. 7. 11:17
 9/12 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben egy valamit tudok ajánlani: Magas fa rövid kötél!
2010. szept. 7. 13:28
 10/12 A kérdező kommentje:
Az mit jelent? Magas fa rövid kötél?
2010. szept. 7. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!