Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerettek Magyarországon élni?

Szerettek Magyarországon élni?

Figyelt kérdés
2011. szept. 17. 14:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
én szeretek itt élni bár nekem könnyű, meg van szerintem mindenem
2011. szept. 17. 15:46
 12/21 WorfHadnagy ***** válasza:
Nem lenne rossz hely... Emberek nélkül. >>>:-D
2011. szept. 17. 16:08
 13/21 anonim ***** válasza:
Én szerettem - volna - Magyarországon élni, ha lett volna miből. :D De kilátástalannak tűnt, hogy valaha normális életet élhessek, mondjuk egy saját házban. Úgyhogy eljöttem. Itt legalább az esélye meg van, hogy összegyűjtsek egy házra valót, úgy hogy közben nem nélkülözök.
2011. szept. 17. 20:05
 14/21 anonim ***** válasza:
Élni??
2011. szept. 19. 10:27
 15/21 anonim ***** válasza:
51%
Nem lenne rossz, ha nem az Orbán kormány diktatúrája lenne az ország.
2011. szept. 19. 11:11
 16/21 anonim ***** válasza:
Szewretem Magyarországot. Élni már kevésbé.
2011. szept. 19. 11:30
 17/21 anonim válasza:
Háát elmegy...De ha betöltöm a huszat egyből el megyek svájcba vagy németországba élnii.és nem igaz van sok helyes magyar fiu de nem annyira helyesek és különben is nemaz számit hogy kik élnek itt és hogy néznek ki hanem hogy hogy viselkednek és a magyar nyelv nem annyira szép mint például a latin a német stb....
2011. szept. 19. 13:12
 18/21 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod beszélni, akkor tényleg nem olyan szép. :D
2011. szept. 19. 13:14
 19/21 anonim válasza:
Nagyon szeretek, Budapesten élek, és máshol nem is tudnám elképzelni máshol az életemet. I <3 Budapest
2011. szept. 19. 16:49
 20/21 anonim válasza:
Ez jo kerdes.... ide szulettem ez van. Munka az keves van ha meg vann akkor keves a penz. nincs konkurencia. sz.ar.bol. f.os.ba vandorlad van ha melorol van szo. Lassan egy eve elek bpen. pesti. oldalon sok a szemet es a csoves. ember urulekkel tele van pl az arpad hidi vaci utca. haver ott lakik a szinhaz mellett es kinezek az ablakon kula sok helyen. 3As metro aluljaroi tele csovessel es budos. emberi hugy szag stb, sok szemet, persze az utcak is. kalvin teri metro a 3-as reszen szinten sok csoves stb, 2-es blaha ugyszinten. de ami tetozi a balhes csoves emberek. blaha tele van este prostikkal es fura alsskokkal meg a ter is.. undorito :D nyugati pu metro feluuljaro szinten utca lanyok. rossz kinezetu fickok akik keregetnek. vannak szep helyek ahol nincs ez a sok rissz. fovam ter, vorosmarty, hosok tere. budai oldal szep tiszta. 4es M vonalan lent nincsenenek csoveek ott vannsk bizti boyok. en 11. Ker ormezon lakok ez nyugis szep kulturakt hely. jo is magyarba lakni meg nem is.... 27 f
2015. ápr. 5. 03:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!