Szerintetek rossz Magyarországon élni? És ha igen akkor miért?
Valakinek igen valakinek nem. Nem lehet egyöntetűen kijelenteni egyiket sem.
De egyébként én japánba költöznék legszívesebben, csak az a gáz hogy nem tudok japánul:D most tanulok eddig nem sok sikerrel.
Én nem tudom melyik országot választanám,de ha tehetném tuti elköltöznék.Magyarnak lenni tuti megalázó!
Pláne amit a fizetésekkel csinálnak.Más országban minimum 300.000forintot keresnek egy hónapban és megtudnak élni.Nálunk még a 100.000forintot se éri el,de azért mindent emelnek.Nevetséges az egész.És még nálunk akarják bevezetni az Eurot.Röhej!
Ausztriába vagy Németországba költöznék legszívesebben.
Azért rossz Magyarországon élni, mert nincs munkahely. Akinek van hol dolgoznia, az meg kevés fizetést kap. Legalábbis vidéken ez van sajnos. Itt átlag 60 ezerből kell élni, külföldön meg havonta 1500-2000 eurót kézhez kap az ember.
Magyarországon nem könnyű élni, de ezt lehetne más mentalitással is tenni. Szeretünk panaszkodni, nem szeretünk küzdeni, mindig keressük a könnyebbik utat. Vegyünk példát a lengyelekről, rosszabb körülmények között élnek, de olyan küzdeni akarás van a fiatalokban, hogy öröm nézni. Mi meg befelé fordulunk.
Én Németországba költözök, de pusztán azért, mert vér szerint német vagyok, és szeretnék ott is élni egy ideig (Mo-n születtem, itt éltem világ életemben). De mivel magyarnak tartom magam, ezt az országot tartom otthonomnak, tudom, hogy előbb vagy utóbb visszatérek.
En most New Yorkba elek es elmondom neked oszinten Amerika szar. itt nincs elet minden draga es nem keresel semmit. Ha nem 5-10 laktok egy lakasba akkor ki nem tudod fizetni. Sokat jarok MO mert haza szeretnek koltozi es MO jobb. Amerika mar hallot. Ne is beszeljunk az immigrationrol mert mindig keresik az embereket. Ha elkapnak akkor minden dolaodart elveszik es kisemmiznek.
Szerintem legyetek boldog mert MO eltek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!